Stojanovičs: Bija atklāta spēle abu komandu izpildījumā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Slaviša Stojanovičs
Slaviša Stojanovičs Foto: Sanita Sparāne (Latvijas Futbola federācija)

Abas komandas spēlēja atklātu futbolu, tāpēc bija daudz vārtu gūšanas iespējas, pēc zaudējuma Izraēlai sacīja Latvijas izlases galvenais treneris Slaviša Stojanovičs.

Latvijas vīriešu futbola izlase otrdien 2020. gada Eiropas čempionāta atlases mačā viesos ar rezultātu 1:3 (1:3) piekāpās Izraēlai.

"Sarežģīta spēle sarežģītos laikapastākļos, taču tie abām komandām bija vienādi. Domāju, jau salīdzinoši agri spēlē varēja just, ka abām komandām abos laukuma galos trūka svaiguma," Latvijas Futbola federācijas (LFF) mājaslapā citēts Stojanovičs.

"Bija atklāta spēle abu komandu izpildījumā. Abām bija iespējas gūt vārtus, vairāk guva mājinieki. Apsveikumi Izraēlas komandai! Viņi ir ātrāki, arī meistarīgāki," sacīja Latvijas izlases stūrmanis.

Latvijas izlases labā vārtus guva Vladimirs Kamešs, bet Izraēlai divreiz precīzs bija Munass Dabūrs. Vēl mājiniekiem izcēlās arī Erans Zahavi, kurš šajā kvalifikācijas turnīrā ir labākais vārtus guvējs ar 11 precīziem sitieniem.

"Viņiem ir divi neiedomājami labi uzbrucēji, viens fantastiska līmeņa pussargs. Varam tikai apsveikt pretiniekus un paņemt no šīs spēles pieredzi nākotnei," atzina Stojanovičs.

Vairākkārt no vārtu zaudējuma Latvijas izlasi glāba vārtsargs Pāvels Šteinbors.

"Varu tikai apsveikt viņu. Tā viņam bija ar pārliecinošu izrāvienu labākā spēle līdz šim. Viņš labi nospēlēja arī pret Poliju. Mums ļoti vajadzīgs arī labs vārtsargs. Šodien viņš bija ne tikai labs, bet pat ļoti labs vārtsargs. Svarīgos brīžos viņš glāba no vārtu zaudējuma. Otrā laukuma galā mums varbūt nebija tik daudz vārtu gūšanas iespēju [kā pretiniekiem], bet tajās reizēs pretiniekus arī glāba vārtsargs, arī vārtu stabs. Taču jāatzīst, ka Izraēla bija pelnījusi uzvarēt," teica Latvijas izlases galvenais treneris.

Jāpiebilst, ka spēles 57. minūtē Roberts Savaļnieks izpildīja soda sitienu, pēc kura bumba trāpīja pa vārtu stabu.

2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīru Latvijas izlase noslēgs pēc mēneša. 16. novembrī izbraukumā jāspēlē pret Slovēniju, bet 19. novembrī mājās pret Austriju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu