Makarovs: Ankipāns pielieto Ziemeļamerikas metodes (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Andrejs Makarovs
Andrejs Makarovs Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Ģirts Ankipāns pielieto Ziemeļamerikas hokeja metodes, uzskata krievu vārtsargs Andrejs Makarovs.

Makarovs sezonas gaitā pievienojās Rīgas "Dinamo" komandai, kuras sastāvā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā viņš līdz šim aizvadījis 6 spēles, izcīnījis 3 uzvaras, vidēji ielaidis 3 vārtus un atvairījis 91,6% pretinieku metienu.

No 2010. līdz 2016. gadam Makarovs spēlēja Ziemeļamerikas komandās, tostarp viņš vienu spēli aizvadīja arī Nacionālajā hokeja līgā (NHL), pārstāvot Bufalo "Sabres".

Patlaban 26 gadus vecais vārtsargs intervijā portālam "allhockey.ru" norādīja, ka viņam ļoti patīk spēlēt Rīgas "Dinamo" komandā un sastrādāties ar tās galveno treneri.

"Man viss ļoti patīk. Es sešus gadus spēlēju Ziemeļamerikā, un varu teikt, ka viņam (Ankipānam) ir ziemeļamerikāniska pieeja treniņiem un metodikai," pastāstīja Makarovs.

"Viņš ļoti daudz laika velta spēlētājiem un vārtsargiem. Diemžēl, bet pagaidām rezultāts nav iepriecinošs. Vēlos uzvarēt, jo tas vienmēr ir patīkamāk nekā zaudēt," sacīja vārtsargs.

"Viņš man ļoti patīk gan kā treneris, gan kā cilvēks. Tagad viss atkarīgs no manis paša," piebilda Makarovs.

Rīgas "Dinamo" trešdien izbraukumā Kazahstānā ar rezultātu 4:3 (0:0, 2:1, 1:2, 1:0) papildlaikā pārspēja Nursultanas "Baris" vienību.

Rīdziniekiem tikai otro reizi šosezon izdevās izcīnīt uzvaru divās spēlēs pēc kārtas.

Ar 12 punktiem 18 spēlēs Rīgas "Dinamo" joprojām ir pēdējā vietā Rietumu konferencē un arī visā līgā.

Rīgas "Dinamo" nākamo spēli aizvadīs svētdien, 20. oktobrī, savā laukumā pret Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu