Ostapenko: Vēl neesmu sasniegusi labāko formu, bet lēnām tuvojos (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: Paula Čurkste/LETA

Aļona Ostapenko pēdējās divās nedēļās demonstrē labāku sniegumu, taču viņa vēl nav sasniegusi optimālo sportisko formu, atzīst Latvijas tenisiste.

Pēdējos septiņos vienspēļu mačos Ostapenko izcīnījusi sešas uzvaras. Pagājušajā nedēļā viņa sasniedza Lincas WTA "International" turnīra finālu.

"Joprojām nejūtu, ka es būtu savā labākajā formā, bet nu ir daudz labāk, jo zinu, kā varu spēlēt," WTA mājaslapā citēta Ostapenko.

"Protams, es uzvarēju 2017. gada "Roland Garros", tāpēc zinu, ka varu spēlēt tādā līmenī," piebilda Latvijas tenisiste.

"Pamazām tuvojos. Tagad esmu labākā formā un spēlēju labāk, bet domāju, ka joprojām ir daudz vietas, kur man progresēt," sacīja Ostapenko.

Ostapenko ceturtdien Luksemburgas WTA "International" turnīra otrajā kārtā ar rezultātu 4-6, 6-2, 6-2 pārspēja turnīra favorīti Elīzi Mertensu no Beļģijas.

Latvijas tenisiste šajā mačā pieļāva 14 dubultkļūdas, no kurām desmit bija pirmajā setā.

"Pirmajā setā man bija daudz iespēju, bet es tās palaidu garām, kad sāku pārāk steigties. Bija dažas nepiespiestās kļūdas, kuras nevajadzēja pieļaut," atzina Ostapenko. 

"Otrajā un trešajā setā sāku spēlēt stabilāk, nepieļāvu tik daudz nepiespiestās kļūdas. Vienkārši izpildīju sitienus, spēlēju daudz agresīvāk," sacīja Latvijas tenisiste.

Luksemburgas turnīra ceturtdaļfinālā Ostapenko piektdien spēkosies ar vācieti Antoniju Lotneri.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu