Merzļikins atgriežas vārtos zaudējumā; Bļugers negatīvs "Penguins" uzvarā (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles aizvadīja divi latviešu hokejisti. Kolumbusas "Blue Jackets" zaudējumā pret Čikāgas "Blackhwks" vārtos atgriezās Elvis Merzļikins, savukārt Teodors Bļugers "Penguins" hokejistiem palīdzēja izcīnīt uzvaru pār Dalasas "Stars".

Kolumbusas "Blue Jackets" izbraukumā ar rezultātu 2:3 (0:1, 1:0, 1:1, 0:1) pagarinājumā piekāpās Čikāgas "Blackhawks" spēlētājiem.

Merzļikins atvairīja 30 no 33 (90%) pretinieku metieniem, kā arī izcēlās ar vairākām efektīgām epizodēm. Zaudētāju rindās ar vārtu guvumiem izcēlās Marks-Lūks Dubuā un Markus Nutivāra. Savukārt, "Blackhawks" labā vārtus guva Deiks Kagiula, Alekss Debrinkats un Džonatans Tēvss, kurš Merzļikinu pārspēja jau 46. pagarinājuma sekundē.

Video: Spilgtākie mirkļi spēlē "Blue Jackets" - "Blackhawks"

Citā spēlē laukumā devās "Penguins" hokejisti, kas ar rezultātu 4:2 (0:0, 1:1, 3:1) mājās pārspēja "Stars" hokejistus.

Teodors Bļugers uz ledus pavadīja 15 minūtes un 48 sekundes, no kurām minūti un 13 sekundes latviešu uzbrucējs strādāja mazākumā. Bļugers izcēlās arī ar vienu spēka paņēmienu un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1

Uzvarētāju rindās ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Kriss Letangs. Pa vienam rezultatīvam metienam pievienoja Džereds Makkans un Patriks Hornkvists.

Nākamo spēli "Penguins" aizvadīs naktī uz svētdienu, tiekoties ar Lasvegasas "Golden Knights". Savukārt "Blue Jackets" tajā pašā dienā tiksies ar Ņujorkas "Islanders" hokejistiem. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu