Salija spēlē pret Indraši debitē KHL

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Salija
Artūrs Salija Foto: Guntis Lazdāns/LHF

Latvijas hokejists Artūrs Salija sestdien spēlē pret Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo" debitēja Kontinentālajā hokeja līgā (KHL).

Pekinas "Kuņluņ Red Star" savā laukumā ar rezultātu 1:2 (1:1, 0:0, 0:1) piekāpās "Dinamo".

Savā KHL debijas mačā Salija mājinieku rindās uz ledus pavadīja septiņas minūtes un 44 sekundes, kuru laikā viņš reizi meta pa vārtiem, trīsreiz bloķēja pretinieka mesto ripu un divreiz pielietoja spēka paņēmienu.

Tikmēr Indrašis 15 minūtēs un septiņās sekundēs izdarīja četrus metienus un reizi pielietoja spēka paņēmienu.

Rezultātu mača astotajā minūtē atklāja Maskavas kluba līderis Vadims Šipačovs, kurš realizēja vairākumu, bet Edams Kraknels nepilnas piecas minūtes līdz pirmā perioda beigām rezultātu izlīdzināja, to paveicot skaitliskajā vairākumā.

Otrajā periodā abas vienības palika "sausā", bet uzvaru nesošos vārtus trešās trešdaļas piektajā minūtē guva Vjačeslavs Kuļomins.

Sestdien spēle paredzēta arī Helsinku "Jokerit", kas tiksies ar Ņižņijnovgorodas "Torpedo". Vēl gan nav zināms vai Somijas komandas vārtos stāsies Jānis Kalniņš.

Maskavas komanda pēc aizvadītām 20 spēlēm Rietumu konferencē ar 23 iekrātiem punktiem ieņem ceturto pozīciju, kamēr Pekinas klubs aizvadījis 19 mačus, izcīnot 16 punktus, kas Austrumu konferencē ļauj ieņemt pēdējo, 12.vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu