Karsums ar gūtiem vārtiem palīdz "Spartak" pārspēt SKA

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Karsums
Mārtiņš Karsums Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums svētdien guva vārtus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā, kurā viņa un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak" komanda svinēja uzvaru.

Maskavieši viesos ar rezultātu 3:2 (2:1, 1:0, 0:1) pārspēja Sanktpēterburgas SKA.

Karsums jau astotajā minūtē pārspēja pretinieku vārtsargu, taču pēc videoatkārtojuma noskatīšanās vārti netika ieskaitīti, jo tiesneši konstatēja aizmugures situāciju. Pāris minūtes vēlāk viņš vēlreiz ieraidīja ripu tīklā un šoreiz raidījums tiks ieskaitīts - 1:0. Mača turpinājumā viesiem divreiz izcēlās Anatolijs Vikoņcevs, bet mājiniekiem vārtus guva Jaroslavs Dibļenko un Sergejs Plotņikovs, tādējādi "Spartak" svinēja uzvaru ar 3:2.

Karsums šajā cīņā uz ledus pavadīja 15 minūtes un 48 sekundes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem, pielietoja četrus spēka paņēmienus un zaudēja savā vienīgajā iemetienā.

Tikmēr Daugaviņš nospēlēja par 16 sekundēm mazāk, viņam atvēlētajā laikā uzvarot savos abos iemetienos.

Karsums šajā sezonā 20 spēlēs guvis deviņus vārtus un veicis trīs rezultatīvas piespēles, kamēr Daugaviņam 18 mačos ir divi precīzi metieni un trīs piespēles.

"Spartak" ar 20 punktiem 20 spēlēs Rietumu konferencē ieņem septīto vietu.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu zonā.   

Regulārajā čempionātā katra komanda tāpat kā iepriekšējā sezonā aizvadīs pa 62 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu