LFF viceprezidents: Pēc iespējas ātrāk jāievēl ģenerālsekretārs, lai nekrājas dokumentu kalni

CopyDraugiem X Whatsapp
LFF biedri balso kongresā
LFF biedri balso kongresā Foto: www.lff.lv

Latvijas Futbola federācijas (LFF) valdei steidzami jāievēl organizācijas ģenerālsekretārs, kurš drīkstēs parakstīt visus dokumentus, lai ikdienas darbs netiktu paralizēts uz vēl ilgāku laiku, pēc pirmdienas ārkārtas valdes sēdes sacīja federācijas pirmais viceprezidents Artūrs Zakreševskis.

Kā zināms, LFF ārkārtas kongresā pagājušajā nedēļā organizācijas biedru vairākums nobalsoja par līdzšinējā prezidenta Kaspara Gorkša atstādināšanu no amata. Gorkšs daļēji pildīja arī ģenerālsekretāra pienākumus, jo jūlija vidū šo amatu atstāja Edgars Pukinsks.

Pēc pirmdien notikušās LFF ārkārtas sēdes Zakreševskis, kurš šobrīd ir organizācijas vadošā amatpersona, bet bez paraksta tiesībām, sacīja, ka pēc iespējas ātrāk jāizraugās jauns ģenerālsekretārs.

"Uzklausījām juridiskos padomdevējus un nolēmām, ka otrdien sasauksim vēl vienu ārkārtas valdes sēdi, kurā centīsimies vienbalsīgi ievēlēt ģenerālsekretāru. Šobrīd federācijas darbs ir paralizēts, jo nav neviena, kurš veiktu maksājumus. Jāizraugās cilvēks ar paraksta tiesībām, lai nekrājas dokumentu kalni," uzsvēra Zakreševskis.

"Uz otrdienas sēdi aicināsim ģenerālsekretāra amata kandidātus. Divi no viņiem būs ar pieredzi federācijā - Mareks Gruškevics un Edgars Pukinsks. Esmu runājis ar Edgaru. Viņš ir gatavs atgriezties un veikt šos pienākumus. Trešais kandidāts ir Vadims Ļašenko. Viņš pats mani uzrunāja, tikāmies. Sestdienas vakarā viņš man apstiprināja vēlmi kandidēt, bet šodien (pirmdien - aut.) jau kolēģim esot teicis, ka vairs negrib. Ja tomēr vēlēsies sevi prezentēt, tad aicināsim klātienē."

Zakreševskis atklāja, ka reālas izredzes kļūt par ģenerālsekretāru ir Gruškevicam un Pukinskam, bet Ļašenko valdē tiek vērtēts pretrunīgi.

Šobrīd ģenerālsekretāra pienākumus bez paraksta tiesībām pilda Gruškevics, kuru iepriekš valde šajā amatā neapstiprināja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu