NHL pirmdien dominē mājinieki

LETA/NHL
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Bez savainotā Latvijas hokejista Rūdolfa Balcera spēlējošā Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Otavas "Senators" viesos pasniedza pirmo uzvaru savā laukumā šosezon Dalasas "Stars" komandai.

"Senators" viesos ar rezultātu 1:2 (0:1, 0:1, 1:0) atzina "Stars" pārākumu.

Ar Radeka Faksas un Džo Pavelski precīziem metieniem mājiniekiem pietika, lai svinētu pirmo uzvaru savā laukumā šosezon, kā arī sagādātu "Senators" ceturto zaudējumu pēc kārtas. Viesi, kuriem vārtus guva Vladislavs Namestņikovs, mājinieku vārtsargu traucēja vien 20 reizes.

Arī vēl divās citās spēlēs pie panākuma tika mājinieki. Filadelfijas "Flyers" savās mājās ar 6:2 (1:0, 4:0, 1:2) pārspēja Vegasas "Golden Knights", pārtraucot četru zaudēto spēļu sēriju un neļaujot pretiniekiem uzvarēt trešo reizi pēc kārtas.

Pirmajos divos periodos filadelfieši panāca komfortablu 5:0 pārsvaru, droši aizvadot cīņu līdz uzvarai. Uzvaru ar trim rezultativitātes punktiem, no kuriem divi bija gūtie vārti, sekmēja Mihaels Rafls.

Vēl vienā mačā Sentlūisas "Blues" ar 3:1 (1:1, 2:0, 0:0) pieveica Kolorado "Avalanche".

Visu triju vārtu gūšanā piedalījās Vladimirs Tarasenko, pats iemezdams komandas pēdējo golu un pārtraukdams Kolorado kluba astoņu spēļu sēriju ar iegūtiem punktiem.

Austrumu konferences galvgalī joprojām ir Zemga Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", kas deviņos mačos izcīnījusi 15 punktus. 12 punkti tikpat spēlēs ir Teodora Bļugera pārstāvētajai Pitsburgas "Penguins", ieņemot ceturto vietu, devīto vietu ar desmit punktiem ieņem Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets", bet pēdējā ar trim punktiem astoņos mačos ir Rūdolfa Balcera pārstāvētā Otavas "Senators" vienība.

Otrdien spēle paredzēta arī Bufalo "Sabres", kas uzņems Sanhosē "Sharks", un Pitsburgas "Penguins", kas viesosies pie Floridas "Panthers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu