Pukinsks atgriežas LFF ģenerālsekretāra amatā (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Edgars Pukinsks
Edgars Pukinsks Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretāra amatā otrdien atgriezās Edgars Pukinsks, kuru organizācijas ārkārtas valdes sēdē amatā apstiprināja vienbalsīgi. 

Par Pukinsku balsoja septiņi no deviņiem valdes locekļiem. Divi (Aleksandrs Isakovs un Guntis Blumbergs) uz sēdi nebija ieradušies. 

Iepriekš savu kandidatūru uz LFF ģenerālsekretāra amatu pieteica arī Vadims Ļašenko, bet vēlāk viņš kandidatūru atsauca. 

Tikmēr sākotnēji trešais kandidāts Mareks Gruškevics turpinās darbu organizācijas administrācijā. Savu kandidatūru viņš atsauca pirmdien vakarā. 

Pukinsks LFF ģenerālsekretāra amatā iepriekš strādāja, kad organizāciju vadīja Kaspars Gorkšs. Šī gada jūlijā viņš pārtrauca darba attiecības ar LFF, to pamatojot ar vēlmi - vairāk laika pavadīt kopā ar ģimeni. 

"Ģimene bija īstais iemesls, bet paralēli tam bija arī mans nogurums no visa. Šobrīd mana ģimene nav diez ko priecīga par to, ka es atgriežos. Tas, kas šajās pirmajās dienās notiek publiskajā telpā, tas jau ir sitiens pa ģimeni. Taču ģimene mani ļoti atbalsta un saprot, kāda ir mana motivācija pieņemt šo izaicinājumu, kas publiskajā telpā dažiem varbūt šķiet dīvains. Taču viņi saprot, ka vēlos palīdzēt futbolam attīstīties. Vēlos uzsvērt, ka man nebija aicinājumu ierasties te kā glābējam. Man bija jautājums, vai esmu gatavs atgriezties. Kurš mani uzrunāja pirmais, kurš pēdējais, manuprāt, nav vairs būtiski. Šodienas balsojums parādīja, ka visi valdes locekļi balsoja vienbalsīgi," LFF mājas lapā citēts Pukinsks. 

LFF nosūtījusi pieprasījumu Uzņēmumu reģistram apstiprināt paraksta tiesības Edgaram Pukinskam.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu