Daugaviņš neapstiprina baumas par pāreju uz citu komandu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Kaspars Daugaviņš neapstiprina Krievijas medijos izplatītās baumas, ka viņš varētu pārcelties no Maskavas "Spartak" uz citu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu.

Pagājušajā nedēļā Krievijas medijos izplatījās baumas, ka Daugaviņš varētu pāriet uz KHL komandu Čeļabinskas "Traktor", kuras galvenais treneris ir latviešu speciālists Pēteris Skudra.

"Nē, pagaidām esmu šeit un spēlēju "Spartak" komandā. Man pagaidām nav tādas informācijas," par iespējamo pārcelšanos no "Spartak" uz "Traktor" portālam "ohtapress.ru" sacīja Daugaviņš.

Patlaban 31 gadu vecais Daugaviņš šosezon KHL čempionātā "Spartak" sastāvā 18 spēlēs guvis 2 vārtus un veicis 3 rezultatīvas piespēles, taču sakrājis negatīvu lietderības koeficientu -5.

"Spartak" komandā šosezon spēlē vēl viens latviešu uzbrucējs - Mārtiņš Karsums. Viņš patlaban ir Maskavas kluba šosezon rezultatīvākais uzbrucējs ar 12 punktiem (9 vārti un 3 piespēles).

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā "Spartak" komanda 20 spēlēs ar 20 izcīnītiem punktiem ierindojas 7. pozīcijā Rietumu konferences turnīra tabulā.

Savukārt Skudras vadītā "Traktor" vienība ar 20 punktiem 23 mačos ieņem 8. vietu Austrumu konferences kopvērtējumā.

Daugaviņš iepriekš ir spēlējis Skudras vadībā, kad treneris vadīja KHL vienību Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu