Bļugers rezultatīvi piespēlē; "Penguins" piedzīvo trešo zaudējumu pēc kārtas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Trešo zaudējumu pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā pagājušajā naktī piedzīvoja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" komanda. Latvijas uzbrucējs atzīmējās ar rezultatīvu piespēli. 

"Penguins" hokejisti ar rezultātu 2:3 viesos atzina Tampabejas "Lightning" pārākumu. 

Bļugers uz ledus pavadīja 16:28 minūtes, kuru laikā izpildīja divus metienus pa vārtiem, uzvarēja astoņos no 15 iemetieniem un maču pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1. 

Pitsburgas rindās ar precīziem metieniem izcēlās Brendons Taņevs un Džeiks Gincels, kurš guva savus sestos vārtus sezonā. 

Rezultatīvu piespēli Bļugers izpildīja Taņeva vārtu guvumā. Latvietis atradās vārtu priekšā, nosedzot pretinieku vārtsargam Andrejam Vasiļevskim redzes lauku. 

Spēles spožākās zvaigznes balvu saņēma Viktors Hedmans, kurš kaldināja "Lightning" uzvaru ar vārtu guvumu 57 sekundes pirms pamatlaika beigām. Tobrīd viņš realizēja vairākumu un atnesa Tampabejas vienībai trešo uzvaru pēdējās četrās spēlēs. 

25 gadus vecais Bļugers šosezon piedalījies 11 spēlēs, kurās atzīmējies ar diviem vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm.  

Nākamo spēli "Penguins" komanda aizvadīs izbraukumā naktī uz svētdienu (Latvijas laiks), Dalasā tiekoties ar vietējo "Stars" vienību. Pēc tam sekos divas mājas spēles. 

"Penguins" ar 12 punktiem 11 spēlēs ieņem piekto vietu Rietumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu