Dagestānieši pie viesnīcas Maskavā gaidījuši iznākam Makgregoru (5)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AFP/SCANPIX

Skandalozais jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstonis Konors Makgregors apmeklējis Maskavu, kur piedalījās preses konferencē. Viņš neglaimojoši izteicās par dagestāniešiem, kuri pēc tam gaidīja īru pie viesnīcas ārdurvīm. 

"Habibs baidās riskēt, tāpēc neko nav sasniedzis. Viņš cīnās tikai ar tiem, kurus var pieveikt. Mēs visi zinām, kas ir dagestāņi. Viņi bēg, ir gļēvi. Tāds ir arī Habibs. Tas ir viņa dabā. Viņš aizbēga no preses konferences šeit, Maskavā," preses konferencē sacīja Makgregors. 

Makgregors apmeties Maskavas "The Ritz-Carlton" viesnīcā. Pēc šiem izteikumiem viņu satikt vēlējās bariņš dagestāniešu, kuri gaidījuši slaveno cīkstoni iznākam no viesnīcas. 

Pie viesnīcas durvīm drošības pēc dežurēja OMON specvienības vīri, kuri vajadzības gadījumā būtu gatavi iesaistīties, ja izvērstos konfliktsituācija. 

Nākamā cīņa Makgregoram esot paredzēta 2020. gada 18. janvārī. Par šādu cīņas datumu ir panākta vienošanās ar UFC organizāciju.

31 gadu vecais Makgregors savas MMA cīkstoņa karjeras laikā guvis 21 uzvaru un četras reizes atzinis pretinieka pārākumu.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu