Latvijas telpu futbola izlase zaudē otrajā PK kvalifikācijas spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas telpu futbola izlase.
Latvijas telpu futbola izlase. Foto: www.lff.lv

Latvijas telpu futbola izlase piektdien piedzīvoja zaudējumu arī otrajā Pasaules kausa (PK) kvalifikācijas pamatturnīra jeb otrās kārtas spēlē.

Latvijas izlase ar 1:7 (0:2) atzina Čehijas valstsvienības pārākumu, tikpat kā zaudējot cerības uz nākamā posma sasniegšanu.

Latvijas telpu futbolisti kapitulēja jau spēles pirmajā pusminūtē, bet puslaika turpinājumā ielaida vēl vienus vārtus. Uz nākamajiem pretinieku trīs gūtiem vārtiem ar precīzu raidījumu atbildēja Andrejs Baklanovs, taču čehi iesita vēl divus vārtus un svinēja graujošu uzvaru.

Čehiem pa diviem vārtiem guva Mihals Seidlers un Lukāšs Rešetārs.

Ceturtdien Latvija ar rezultātu 0:4 piekāpās Portugāles valstsvienībai, kas ir pašreizējā Eiropas čempione, kamēr Čehija ar 3:0 pārspēja Vāciju.

Apakšgrupā ar sešiem punktiem divās spēlēs vadībā ir Čehija, trīs punktus vienā mačā guvusi Portugāle, kamēr bez punktiem ir Vācija un Latvija.

Turnīra noslēgumā Artūra Šketova vadītā komanda svētdien spēlēs ar Vāciju. 

Latvijas izlase iepriekš pārvarēja kvalifikācijas pirmo kārtu, A apakšgrupā izcīnot pirmo vietu.

PK kvalifikācijas turnīra otrajā kārtā 32 izlases ir sadalītas astoņās grupās pa četrām katrā, bet nākamajā kārtā iekļūs vienīgi divas spēcīgākās izlases. Kvalifikācijas trešajā jeb elites kārtā 16 komandas tiks sadalītas četrās grupās, tikai spēcīgākajām četrām iekļūstot PK finālturnīrā, kamēr četras otro vietu ieguvējas izspēlēs vēl pa divām spēlēm, lai sadalītu atlikušās divas ceļazīmes.

Latvijas telpu futbola izlases sastāvs Pasaules kausa kvalifikācijai:

vārtsargi - Kaspars Žurovs ("Raba"), Aigars Bondars ("Rēzekne");

laukuma spēlētāji -  Artūrs Jerofejevs, Matīss Babris, Maksims Seņs, Germans Matjušenko (visi - "Petrow"), Jānis Pastars (Jelč-Laskovices "Acana Orzel", Polija), Jurijs Halimons, Ričards Raščevskis (abi -"LDz Cargo"/DFA), Artūrs Strazdiņš, Aleksandrs Kuļešovs, Artjoms Koļesņikovs, Konstantīns Zabarovskis, Andrejs Baklanovs (visi - "Raba").

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu