Skeletonists Veinbergs jauniešu konkurencē izcīna sudrabu

CopyDraugiem X Whatsapp
Elvis Veinbergs
Elvis Veinbergs Foto: @skeleton_lv/Twitter

Norvēģijā, Lillehammeres trasē sākusies kvalifikācija Pasaules Jaunatnes Olimpiskajām spēlēm skeletonā. Sestdien tika aizvadīts skeletona sacensību pirmais posms, kurā Latvijas sportists Elvis Veinbergs izcīnīja otro vietu, vēsta Latvijas Bobsleja un skeletona federācija.

Pēc pirmā brauciena Veinbergs bija trešais, bet otrajā braucienā uzlaboja rezultātu un apsteidza Krievijas skeletonistu Dmitriju Knišu. Par sacensību uzvarētāju kļuva Lukas Dāvids Nidegers no Vācijas.

"Programma "maksimums" ir izpildīta! Lai gan startā un braucienā pēc pirmā brauciena Elvis bija trešais, uz otro saņēmās un arī krievu apbrauca, kas bija otrajā pozīcijā, tā kā otrā vieta ir atbilstoša viņa sniegumam. Uzvarētājs vācietis īsti nebija tverams jau no paša maču sākuma, bet prieks, ka Elvis izdarīja mazo varoņdarbu un apsteidza Krievijas sportistu. Nostartēja godam," pēc sacensībām prieku pauda treneris Gints Dzērve.

Sieviešu konkurencē Annija Miļūne ierindojās 21.vietā.

Vēl šodien Lillehammerē notiks monobobsleja sacensības, savukārt svētdien notiks vēl viens posms gan skeletonā, gan monobobslejā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu