Noskaties: Sanantonio sagaida Bertānu ar ovācijām

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns sestdien Sanatonio arēnā pirms Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēles ar "Spurs" komandu saņēma līdzjutēju ovācijas.

Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" sestdien izbraukumā ar rezultātu 122:124 piekāpās Sanantonio "Spurs". Rūjienietis aizvadīja lielisku spēli, realizējot metienos no spēles ar 100% precizitāti.

Latvijas basketbolists iepriekšējās trīs sezonas pavadīja "Spurs" komandā. Viņam šī bija pirmā tikšanās ar savu iepriekšējo klubu, kas Bertānu šovasar aizmainīja uz "Wizards".

"Tas bija nedaudz emocionāli," ESPN citē Bertānu. "Pavadīju šeit daudz laika. Kā redzams, šeit ir vienīgi mīlestība, un tas ir abpusēji, kaut arī tiku aizmainīts," sacīja Latvijas basketbolists. 

Spēles galotnē bija sīva cīņa, kas ritēja punkts punktā. Pēdējās sekundēs "Wizards" līderis Bredlijs Bīls izpildīja metienu, kas tika bloķēts, līdz ar to "Spurs" nosargāja uzvaru.

"Spurs" galvenais treneris Gregs Popovičs pauda prieku, ka Bertāns neizpildīja šo spēles pēdējo metienu. "Es gandrīz uzlecu laukumā," jokojot sacīja treneris.

"Viņš aizvadīja lielisku spēli. Viņš bija brīnišķīgs. Viņš ir pārcilvēks, lielisks spēlētājs. Man par viņu ir prieks," Bertānu slavēja Popovičs, kurš kopš 1996. gada ir "Spurs" galvenais treneris (Bertāns dzimis 1992. gadā).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu