Veinbergs otro dienu pēc kārtas izcīna sudrabu un sper soli pretī Jaunatnes Olimpiādei

CopyDraugiem X Whatsapp
Elvis Veinbergs
Elvis Veinbergs Foto: @skeleton_lv/Twitter

Noslēdzies otrais posms Jaunatnes seriālā skeletonā, kurā otro dienu pēc kārtas priecē latvieša Elvja Veinberga sniegums, vēlreiz izcīnot otro vietu. Arī otrā posma sacensībās uzvarēja vācietis Lukas Dāvids Nidegers, bet trešā vieta Dmitrijam Knišam no Krievijas, vēsta Latvijas Bobsleja un skeletona federācija.

Norvēģijā svētdien bija ievērojami aukstāks nekā sestdien, tādēļ Lillehammeres trasē nācās izmēģināt citu slieču komplektu, bet arī uz cietāka ledus mūsu pārstāvis bija pārliecinošs.

Prieku pēc finiša neslēpa treneris Gints Dzērve. "Stabila otrā vieta. Tālu gan vācietis, gan krievs. Šajā trasē viss ir skaidrs, dosimies tālāk uz Vāciju un skatīsimies, kāds spēku samērs būs tur. Domāsim, ko varam "nomest" un kur varam iegūt. Skatīsimies."

Dāmu konkurencē Annija Miļūne vēlreiz uzrādīja 21.rezultātu. Treneris ar sportistes sniegumu bija priecīgs. "Ar nelielo pieredzi, kāda ir Annijai, ir atzīstams rezultāts. Šodien viņai izdevās ātrāks starts, bet trasē gāja grūtāk, tāpēc neizdevās pakāpties augstāk."

Kvalifikācija Jaunatnes Olimpiādei Lozannā sastāv no četriem posmiem, un divos no tiem Veinbergs ir izcīnījis sudraba godalgu. Vēl divi posmi notiks Vācijā, Kēnigszē trasē novembrī. Jaunatnes Olimpiskās spēles notiks janvārī, Šveices pilsētā Lozannā, taču renes sporta veidos medaļas tiks sadalītas Sanktmoricas trasē. Skeletonā katrā disciplīnā piedalīsies labākie 18 atlēti.

Lillehammerē svētdien vēl tiks aizvadītas sacensības monobobslejā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu