Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Lipsbergs: Ir jālien uz vārtiem (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Roberts Lipsbergs
Roberts Lipsbergs Foto: Jānis Škapars/TVNET

Ir jālien uz vārtiem, lai tiktu pie labām metienu pozīcijām, uzsver Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Roberts Lipsbergs. 

Rīgas "Dinamo" svētdien izbraukumā ar rezultātu 2:3 (0:2, 0:1, 2:0) piekāpās latviešu uzbrucēju Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētajai Maskavas "Spartak" komandai, kuru vada treneri Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

Spēles pirmā daļa Rīgas "Dinamo" izvērtās neveiksmīga, jo "Spartak" komandai pietika ar tikai sešiem metieniem, lai gūtu trīs vārtus. Kopumā šajā mačā rīdziniekiem bija pārsvars metienu attiecībā - 32:19.

"Spēles sākums neizdevās tik veiksmīgs, kā bijām iecerējuši. Neizmantojām savus momentus un nācās atspēlēties. Trešajā trešdaļā jau parādījām labu spēli, bet nedaudz pietrūka," intervijā kluba mājaslapā citēts Lipsbergs.

Pašlaik 25 gadus vecais Lipsbergs nepilnas 7 minūtes pirms mača beigām guva vārtus, kas viņam ir pirmais precīzais metiens KHL pēdējo divu sezonu laikā, bet kopumā karjerā sestais vārtu guvums šajā līgā.

"Vienkāršs vārtu guvums. Ir jālien uz vārtiem, un šādas epizodes var gadīties. Ripa nonāca pie manis, un atlika tikai iemest," teica Rīgas "Dinamo" uzbrucējs.

Nākamo spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs otrdien, 29. oktobrī, savā laukumā pret Ķīnas klubu Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Lipsbergs uzsvēra, ka nākamajā mačā jāspēlē tik labi kā aizvadītajā duelī trešajā periodā ar "Spartak".

"Jā, nākamā spēle jau drīz. Sniegums, ko parādījām trešajā periodā, jārāda jau no spēles pirmās minūtes. Paskatīsimies kļūdas, ko labot, un iesim laukumā. Nevar nolaist galvu!"

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu