Hārtlijs nosauc komandu, kura pēc viņa domām ir labākā KHL

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Bobs Hārtlijs un Omsaks "Avangard" hokejisti
Bobs Hārtlijs un Omsaks "Avangard" hokejisti Foto: www.hawk.ru

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) labākā komanda ir Maskavas CSKA, uzskata Latvijas izlases galvenais treneris kanādietis Bobs Hārtlijs, kurš ikdienā trenē KHL klubu Omskas "Avangard".

"Avangard" svētdien ar rezultātu 1:2 pēcspēles metienos piekāpās CSKA komandai. Savukārt septembrī Hārtlija vadītā komanda ar 3:1 pārspēja KHL čempioni CSKA.

"Mums izdevās izcīnīt 3 no 4 punktiem spēlēs pret CSKA. Nedomāju, ka daudziem tas ir pa spēkam. Protams, gribētos izcīnīt 4 no 4 punktiem, bet esmu apmierināts ar mūsu sniegumu," portālā "sport-express.ru" citēts Hārtlijs.

Šīs abas komandas pagājušajā sezonā spēkojās Gagarina kausa izcīņas finālā, kur "Avangard" sērijā līdz četrām uzvarām ar 0-4 piekāpās CSKA. Hārtlijs gan vairs neturot prātā pagājušās sezonas dueļus.

"Nevar dzīvot pagātnē. Skatos uz šīm divām spēlēm, kas bijušas šosezon. Tikšanās ar Igora (Ņikitina - CSKA galvenā trenera) komandu vienmēr lielisks pārbaudījums un ieguldījums nākotnē. Tāpēc ka CSKA ir labākā komanda KHL," teica Hārtlijs.

"Viņi to pierādīja "play-off", viņi to pierādīja regulārajā čempionātā. Viņi to pierāda arī tagad. Viņi spēlē labi gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Viņiem nav vājo vietu," uzskata "Avangard" un Latvijas izlases galvenais treneris.

CSKA ar 37 punktiem 22 spēlēs patlaban ir sezonas līdere Rietumu konferencē un visā līgā kopumā. 

Savukārt "Avangard" ar 30 punktiem 22 spēlēs ierindojas 2. pozīcijā Austrumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu