Rīgas "Dinamo" uzņem "uz viļņa" esošo "Kuņluņ Red Star" (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēli šodien savā laukumā aizvadīs Rīgas "Dinamo" komanda, kas "Arēnā Rīga" uzņems aizsarga Artūra Salijas pārstāvēto Pekinas "Kuņluņ Red Star". Mačs sāksies plkst. 19.30. 

Ģirta Ankipāna vadītā "Dinamo" komanda svētdien izbraukumā ar 2:3 piekāpās Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētajai un Oļega Znaroka, Harija Vītoliņa vadītajai Maskavas "Spartak". 

"Kuņluņ Red Star" hokejisti izcīnījuši trīs uzvaras pēc kārtas, turklāt pēdējā no mačiem ar 4:2 viesos pieveica šosezon veiksmīgi spēlējošo Maskavas apgabala "Vitjaz". 

Pekinas vienības sastāvā divas spēles šosezon aizvadījis aizsargs Salija, bet pagaidām rezervē palicis uzbrucējs Gunārs Skvorcovs. 

Ķīnas kluba rezultatīvākais spēlētājs ar 16 punktiem (6+10) ir 31 gadu vecais amerikāņu uzbrucējs Endrū Millers, kamēr "Dinamo" rindās pa 15 punktiem iekrājuši Lauris Dārziņš un Brendons Makmilans. 

Sezonu "Kuņluņ Red Star" sāka viens no "Dinamo" komandas iepriekšējās sezonas līderiem aizsargs Metjū Majone, bet oktobra vidū pušu ceļi šķīrās. 

Rīgas "Dinamo" komanda 22 mačos iekrājusi 16 punktus, ieņemot pēdējo vietu Rietumu konferences un visas līgas kopvērtējumā, savukārt "Kuņluņ Red Star" ar 22 punktiem 22 spēlēs ir devītā spēcīgākā komanda Austrumu konferencē. 

Nākamo spēli "Dinamo" aizvadīs 1. novembrī viesos pret "Soči". 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu