Riberī saņēmis diskvalifikāciju par tiesneša stumdīšanu

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Florences A sērijas futbola kluba "Fiorentina" veterāns Franks Riberī nopelnījis triju spēļu diskvalifikāciju un 20 000 eiro naudas sodu par stumdīšanos ar tiesneša palīgu pēc Itālijas čempionāta spēles nedēļas nogalē, pirmdien spriedumu pavēstīja līgas amatpersonas.

36 gadus vecais Riberī saņēma sarkano kartīti par līnijtiesneša izaicināšanu, kad "Fiorentina" spēlētāji protestēja pret neviennozīmīgo Romas "Lazio" klubam ieskatīto 2:1 uzvaras golu spēles izskaņā un sekojošo 11 metru soda sitienu mača septītajā pieliktajā minūtē, kuru gan Romas kluba rindās nerealizēja ekvadorietis Felipe Kaisedo.

Bijusī Minhenes "Bayern" zvaigzne pirmdien jau bija atvainojies saviem komandas biedriem, līdzjutējiem un trenerim Vinčenco Montellam, kurš viņu nomainīja mača 74. minūtē.

"Biju ļoti nervozs un vīlies spēles beigās un ceru, ka mans satrauktais garastāvoklis tiks saprasts," viņš ierakstīja tviterī.

Montella tika diskvalificēts uz vienu spēli, kā arī sodīts ar 15 tūkstošu eiro lielu naudassodu par savu agresīvo uzvedību pret tiesnesi pēc mača beigām.

Tāpat vienas spēles diskvalifikāciju izpelnījās arī "violeto" aizsargs Luka Ranjēri, kurš nopelnīja otro dzelteno kartīti mačā un 11 metru soda sitienu.

"Lazio" rezervists slovāks Deniss Vavro, kuram sarkanā kartīte tika parādīta par provocējošo attieksmi pret mājinieku līdzjutējiem pēc finālsvilpes, ticis sodīts ar viena mača diskvalifikāciju un 5000 eiro naudassodu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu