Liepājā hokeja izlasi pārstāvēs arī Karsums un Daugaviņš; trenera lomā debitēs M.Širokovs (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Sputnik/LETA

Latvijas hokeja izlasi novembra sākumā Liepājā gaidāmajā pārbaudes turnīrā pārstāvēs virkne pieredzējušu spēlētāju, arī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Spartak" uzbrucēji Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš, bet trenera lomā debitēs Maksims Širokovs, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Latvijas izlase mačus Liepājā paredzētajā "Turkish Airlines" četru komandu turnīrā aizvadīs no 7. līdz 9.novembrim. Mājinieki spēlēs pret Baltkrievijas, Slovēnijas un Francijas valstsvienībām.

LHF ģenerālsekretārs Viesturs Koziols videointervijā organizācijas mājaslapā atklāja, ka komandu pārstāvēs virkne pieredzējušu spēlētāju.

"Izlasē būs tās līderi Kaspars Daugaviņš, Mārtiņš Karsums, Miks Indrašis, Oskars Cibuļskis, Ralfs Freibergs, brāļi Roberts un Rihards Bukarti, Kristers Gudļevskis, virkne Rīgas "Dinamo" spēlētāju. Pieredzējušos apvienosim ar talantīgajiem jaunajiem kā Denisu Smirnovu un Sandi Smonu," atklāja Koziols.

Daugaviņš šajā turnīrā aizvadīs savu 100. spēli Latvijas izlasē, bet pulcēt šādu sastāvu LHF nolēmusi, lai sāktu gatavošanos nākamā gada olimpiskajam kvalifikācijas turnīram, kas augusta beigās norisināsies Rīgā. 

Komandu Liepājā vadīs Bobs Hārtlijs, bet viņam palīdzēs Artis Ābols un Maksims Širokovs, kuram tā būs debija trenera ampluā. Vārtsargus trenēs Sergejs Kuzņecovs.

Latvijas hokeja izlasei šis būs vienīgais turnīrs, kurā tā spēlēs sezonas laikā.

Pirms pasaules čempionāta Šveicē tiks aizvadīti seši pārbaudes mači, bet planētas meistarsacīkstes sāksies 8.maijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu