Latviete, kura satika Hamiltonu, Botasu un Rosi

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: TVNET kolāža

TVNET sadarbībā ar LMT mājas viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma "Ātruma cilts" jaunāko sēriju. Raidījumā viesojas žurnāliste Zane Nikodemusa, kuras veiksmi apskaudīs daudzi motoru sporta fani un sporta žurnālisti, jo Zane aci pret aci tikusies gan ar F1 zvaigznēm Luisu Hamiltonu un Valteri Botasu, gan ar leģendāro šosejas motobraucēju Valentīno Rosi. Par ievērojamu sporta notikumu stāstīs arī kartingu braucējs Ēriks Gasparovičs, kurš nupat atgriezies no prestižajām "Rotax Max Challenge Grand Finals 2019" sacīkstēm.

Pauls Timrots uz sarunu aicinājis Zani Nikodemusu, lai noskaidrotu, kā latviešu žurnālistei izdevās tikt pie pasaules slavenāko un iekārojamāko sportistu intervijām. Zane sarunā atklāj, ka viņas pirmā zvaigžņu saruna notika ar Valentīno Rosi un līdztekus rūdītiem sporta žurnālistiem viņai bija iespēja iejusties gluži vai citā pasaulē. Kas valda tik augsta līmeņa motosporta aizkulisēs, kurās ielūkoties ļauts vien izredzētajiem, kādu lomu šajā sportā spēlē nauda un kādas ir jauno sportistu izredzes gladiatoru cīņās gāzt Rosi no troņa, uzzināsim Ātruma Cilts raidījumā.

Neilgu laiku pēc tikšanās ar Rosi Zanei vēlreiz uzsmaidīja veiksme – viņai piedāvāja tikties ar F1 braucējiem Hamiltonu un Botasu, turklāt papildus sarunām abi sportisti Zani izvizināja arī pa sacīkšu trasi. Pauls ar Zani diskutēs, kā sajūtu līmenī kopumā atšķiras moto un auto sporta pasaule un satikto jaudīgāko sportistu personības.

Savukārt par Itālijā notikušajām "Rotax Max Challenge Grand Finals 2019" sacīkstēm, kurās pulcējās pasaules spēcīgākie kartingu braucēji, aicināts pastāstīt to dalībnieks Ēriks Gasparovičs. No 63 valstu dalībniekiem Ēriks sākotnēji savā klasē turējās labāko trijniekā, taču piedzīvoja avāriju. Sarunā ar Paulu Ēriks vērtēs sacensību norisi, tautieša Henrija Grūbes un arī savus panākumus un latviešu sportistu iespējas kartingu sportā izcīnīt pasaules līmeņa sasniegumus.

Šajā Ātruma Cilts sezonā Pauls Timrots atkal meklē interesantus, trakus un aizrautīgus sarunu biedrus, kuri pastāstīs par saviem piedzīvojumiem. 2019. gadā raidījums kļuvis vēl mobilāks, jo bieži izrausies no ierastās studijas un dosies uz kādu notikumu vietu vai interesantiem pasākumiem.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT mājas viedtelevīziju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu