"Flames" veic neticamu atspēlēšanos un izrauj uzvaru papildlaikā

LETA/NHL
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Kalgarī "Flames" ceturtdienas spēlē trešajā periodā atspēlēja trīs vārtu deficītu un vien papildlaika pēdējās sekundēs izrāva uzvaru, svinot septīto panākumu šajā sezonā.

"Flames" viesos ar rezultātu 6:5 (1:2, 0:2, 4:1, 1:0) uzvarēja Nešvilas "Predators".

Uzvaru nesošos vārtus vien 1,6 sekundes līdz papildlaika beigām guva Metjū Tkečaks, kurš spēli noslēdza ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli, kamēr Šons Monehens atdeva trīs piespēles. Tikmēr Nešvilas komandā Kallem Jarnkrokam divi vārti, Koltonam Sisonam divas piespēles, bet Ostins Vatsons iekrāja pa divām piespēlēm un vārtu guvumiem.

Pirmos vārtus izdevās gūt jau mača sestajā minūtē, kad vārtu priekšā pirmais pie atlēkušās ripas bija Niks Bonino, panākot 1:0 Nešvilas vienības labā. Nepilnas piecas minūtes vēlāk Vatsons guva savus pirmos vārtus, bet jau 16.minūtē Dereks Raians rezultātu sadeldēja līdz minimumam 1:2.

Iespaidīgs otrais periods padevās Jarnkrokam, kurš ar nepilnu 15 minūšu starpību guva divus vārtus mazākumā. Spēlētājs abas reizes ar partneri izrāvās pretuzbrukumā, un nevienā no tām viņš nekļūdījās. "Flames" savu trīs vārtu deficītu līdz trešā perioda 17.minūtei jau bija sadeldējuši, bet Vatsona precīzais metiens mazāk nekā pusotru minūti līdz mača beigām, atkal deva pārsvaru mājiniekiem. Vien 39 sekundes līdz pamatlaika beigām Tkečaks panāca 5:5, bet jau papildlaika pēdējās sekundēs viņš guva filigrānus vārtus, ripas lidojuma virzienu pielabojot, nūjai esot starp kājām.

Tkečaks kļuva tikai par otro "Flames" hokejistu, kurš pamatlaika pēdējā minūtē izrāvis neizšķirtu, bet pēc tam guvis uzvaru nesošos vārtus jau papildlaika pēdējā minūtē. Iepriekš to 1983.gadā iespēja Edijs Bīrs.

Papildlaikā noslēdzās arī otra ceturtdienas spēle, kurā Vegasas "Golden Knights" savā laukumā ar rezultātu 4:5 (2:1, 0:1, 2:2, 0:1) piekāpās Monreālas "Canadiens". Ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Tomāšs Tatārs un Makss Domi, kura rēķinā arī uzvaru nesošie vārti papildlaika 26 sekundē. Zaudētāju rindās ar divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Kodijs Īkinss.

Piektdien Zemgusa Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" tiksies ar Vašingtonas "Capitals", bet Kolumbusas "Blue Jackets" spēkosies ar Sentluisas "Blues", tomēr vēl nav zināms vai vārtos stāsies Elvis Merzļikins.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu