Karijs laukumā atgriezīsies ne ātrāk par trim mēnešiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Stefans Karijs
Stefans Karijs Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Stefans Karijs laukumā atgriezīsies ne ātrāk par trim mēnešiem, paziņojusi basketbolista pārstāvētā Goldensteitas "Warriors".

Viena no spožākajām NBA zvaigznēm Karijs trešdien spēles laikā salauza roku, kamēr "Warriors" piedzīvoja jau trešo zaudējumu šajā sezonā.

Karijs trešās ceturtdaļas sākumā devās uz grozu, bet atdūrās pret Āronu Beinsu, kurš brīdi vēlāk uzkrita virsū "Warriors" līderim. Cietušais spēlētājs pēc gūtā savainojuma neilgu brīdi pavadīja uz zāles grīdas, bet vēlāk jau pameta laukumu un spēlē vairs neatgriezās.

"Karijam šorīt veiksmīgi tika veikta operācija. Seškārtējais NBA Visu zvaigžņu spēles dalībnieks un divkārtējais sezonas vērtīgākais spēlētājs Karijs veiksmīgi izies rehabilitācijas procesu un trīs mēnešu periodā tiks noteikts viņa atgriešanās laiks," teikts komandas paziņojumā.

"Warriors" komanda sezonas turpinājumā saskarsies ar lielām problēmām, jo vasarā komandu pameta viens no tās līderiem Kevins Durents, savukārt Klejs Tompsons, visticamāk, izlaidīs visu 2019./20.gada sezonu ceļgala savainojuma dēļ.

Tāpat vienībā vairs nav Andrē Igudalas, kurš nereti bija aktīvākais spēlētājs zem groza.

Goldensteita pērn nespēja izcīnīt trešo titulu pēc kārtas un ceturto pēdējos piecos gados, finālā zaudējot Toronto "Raptors". 

"Warriors" nākamā spēle paredzēta piektdien, kad jātiekas ar Sanantonio "Spurs", kas šosezon vēl ne reizi nav zaudējusi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu