Ankipāns: Vajag vispirms iemest vārtus, lai varētu tā spēlēt aizsardzībā (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Rīgas "Dinamo" līderiem vispirms ir jāgūst vārti, lai varētu pavirši spēlēt aizsardzībā, pēc zaudējuma secina rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Rīgas "Dinamo" piektdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta sestā izbraukuma pirmajā spēlē viesos ar 2:3 (1:0, 0:1, 1:2) piekāpās "Soči" komandai.

"Ļoti smags zaudējums, ņemot vērā situāciju, kurā atrodamies. Mums nebija nekādu tiesību ielaist otros un trešo vārtus. Šobrīd tā ir mūsu līderu liela atbildība. Vajag vispirms iemest vārtus, lai varētu tā spēlēt aizsardzībā. Būs pauze, kurā nopietni strādāsim un domāsim, kā izkļūt no šīs situācijas. Tā vairs nevar turpināties," "Soči" citē Ankipāna teikto.

Pretinieku jaunais galvenais treneris Aleksandrs Andrijevskis atzina, ka uzvara nākusi grūtā cīņā.

"Pirmajā periodā pretinieki bija mobilāki un ātrāki, sagādājot mums daudz problēmu, kad izgājām ārā no savas zonas. Labi, ka izdevās laicīgi atgriezties spēlē. Tomēr visu cieņu pretiniekiem, kuri neitralizēja daudz metienus. Centāmies, centāmies, bet daudzas ripas vārtus nesasniedza. Rezultāts varēja būt pavisam citāds, taču esam apmierināti ar diviem punktiem," secināja Andrijevskis.

"Dinamo" ar 16 punktiem 24 spēlēs ir pēdējā starp 12 Rietumu konferences komandām un ir līgas pastarīte. Savukārt "Soči" ar 21 punktu tikpat dueļos ir devītā.

Svētdien rīdzinieki viesosies pie Sanktpēterburgas SKA un aizvadīs pēdējo spēli pirms izlašu pārtraukuma. No pauzes Latvijas komanda atgriezīsies 12.novembrī, kad uzsāks piecu mājas spēļu sēriju.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu