Punnenovs palīdz komandai izcīnīt uzvaru Šveices līgas spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Sputnik/LETA

Latvijas vārtsargs Ivars Punnenovs sestdien palīdzēja Langnau "Tigers" komandai izcīnīt uzvaru Šveices augstākās hokeja līgas (NLA) spēlē.

Viņa un uzbrucēja Toma Andersona pārstāvētā komanda mājās ar 4:1 (1:1, 2:0, 1:0) pārspēja latviešu vārtsarga savulaik pārstāvēto Rapersvīles "Jona Lakers".

Punnenovs šajā mačā atvairīja 21 no 22 pretinieku mestajām ripām, kamēr Andersons sešās minūtēs un 32 sekundēs vienu reizi meta pa vārtiem, bloķēja vienu raidījumu un iekrāja neitrālu lietderības koeficientu.

Punnenovs šajā sezonā laukumā bijis 12 spēlēs, kurās vidēji ielaidis 2,12 ripas un atvairījis 92,53% metienu, šajos statistikas rādītājos NLA ieņemot attiecīgi otro un trešo vietu.

Turpretī zaudējumu cieta uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne" komanda, kas viesos ar 3:4 (0:0, 2:4, 1:0) atzina "Davos" pārākumu.

Ķēniņš uz ledus pavadītajās 15 minūtēs un 37 sekundēs pa vārtiem meta vienu reizi un tika pie negatīva lietderības koeficienta -1.

Kopvērtējumā "Lausanne" ar 30 punktiem 18 mačos ir trešā, uzbrucēja Denisa Smirnova pārstāvētā Ženēvas "Servette" ar tikpat punktiem 19 cīņās ieņem ceturto vietu, bet Langnau "Tigers" ar 24 punktiem 17 dueļos atrodama astotajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu