Ankipāns: Līderi šoreiz izvilka spēli (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Rīgas "Dinamo" līderi svētdien parādīja labu hokeju un parūpējās par intrigu mačā, pēc izcīnītā punkta secina rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

"Dinamo" svētdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā viesos ar rezultātu 3:4 (0:1, 3:2, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās spēcīgajai Sanktpēterburgas SKA vienībai, ciešot ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Rīdzinieku labā divus vārtus guva Brendons Makmilans, bet ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Lauris Dārziņš, kurš gan trešajā periodā nospēlēja tikai desmit sekundes un laukumā atgriezās vien pēcspēles metienu sērijā.

"Gribējām uzvarēt. Atspēlējāmies no 0:2, izturējām spiedien un guvām trīs labus vārtus. Diemžēl, mača labākais spēlētājs - Dārziņš - guva traumu un nespēlēja visu trešo periodu. Viņu laidām laukumā uz pēcspēles metieniem, bet pagarinājumā uz "bullīti" nepaguvām saģērbt. Varbūt būtu izrāvuši divus punktus, bet nepaveicās," pēcspēles preses konferencē stāstīja Ankipāns.

Pēc iepriekšējā mača Ankipāns kritizēja komandas līderus par paviršo spēli.

"Šodien viņi parādīja labu hokeju un izvilka spēli. Aleksanders Salāks ir hokejists ar vārdu, īsts meistars. Ir redzams, ka viņam nav bijusi pirmssezonas sagatavošanās ar komandu. Taču viņš spēlē labi, ir līderis un komandas spēlētājs," čehu vārtsargu uzteica Ankipāns.

Viņš arī atzīmēja, ka daudz jauno Latvijas hokejistu spēlē ārzemēs.

"Tā ir problēma, ka viņi aizbrauc un izvēlas tādu izaugsmes ceļu. KHL arī spēlē Latvijas hokejisti - Indrašis, Daugaviņš, Karsums, gribētu viņus redzēt pie mums, bet... Taču mēs skatāmies uz visu pozitīvu, arī mums aug jaunie hokejisti - 1999.gadā dzimušie Ģēģeris un Bērziņš tiek pie laba spēles laika, tas ir labi "Dinamo" komandai un Latvijas izlasei," skaidroja Ankipāns.

Šobrīd Rīgas klubs ar 17 punktiem 25 spēlēs ieņem pēdējo, 12.vietu Rietumu konferencē, bet SKA ar 32 punktiem 27 cīņās ir otrā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu