Ontužāna pārstāvētā Minhenes "Bayern" atlaiž galveno treneri Kovaču

CopyDraugiem X Whatsapp
Noko Kovačs.
Noko Kovačs. Foto: AFP / Scanpix

Vācijas futbola bundeslīgas grands Minhenes "Bayern" svētdien atlaida no amata galveno treneri Niko Kovaču.

Pēdējais piliens bija minheniešu sestdien ciestā sakāve 1:5 pret Frankfurtes "Eintracht". Komandas galvenās trenera pienākumu izpildītājs tuvākajās spēlēs būs Hans Fliks.

"Bayern" ar 18 punktiem desmit spēlēs bundeslīgas kopvērtējuma tabulā ieņem ceturto vietu. Veiksmīgāk Bavārijas komanda spēlē Čempionu līgā, kur apakšgrupā trīs spēlēs izcīnītas trīs uzvaras.

48 gadus vecais Kovačs "Bayern" grožus pārņēma no iepriekšējās sezonas, tajā aizvedot komandu līdz kārtējam Vācijas čempiontitulam. Pirms tam viņš divas sezonas stūrēja "Eintracht" vienību.

Iepriekš Kovačs vadījis Horvātijas izlasi, kā arī strādājis Austrijas kluba "Salzburg" treneru korpusā un bijis pie Horvātijas U-21 izlases stūres.

Kovačs savu futbolista karjeru, tajā spēlējot pussarga pozīcijā, noslēdza 2009.gadā, turklāt viņš no 2001. līdz 2003.gadam pārstāvēja arī "Bayern" klubu. Viņš savā laikā bija viens no Horvātijas futbola zvaigznēm un arī valstsvienības kapteinis. 

Horvātijas izlasē Kovačs aizvadīja 83 spēles, kurās guva 14 vārtus.

"Bayern" sistēmā ir arī Latvijas izlases pussargs Daniels Ontužāns, taču viņam nav izdevies nostiprināties pat rezerves komandā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu