Maršāns un Pastrņāks pēc spēles pret "Penguins" izvirzās NHL rezultatīvāko spēlētāju galvgalī

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Breds Maršāns
Breds Maršāns Foto: Reuters/ScanPix

Pēc rezultatīvās spēles pret Teodora Bļugera pārstāvēto Pitsburgas "Penguins" komandu par Nacionālās hokeja līgas (NHL) rezultatīvākajiem spēlētājiem kļuvuši Bostonas "Bruins" līderi Davids Pastrņāks un Breds Maršāns. 

Maršāns palīdzēja "Bruins" komandai izcīnīt uzvaru pār "Penguins" ar rezultātu 6:4. Viņš izcēlās ar diviem vārtu guvumiem un trim rezultatīvām piespēlēm. 

Savukārt Pastrņāks savas vienības panākumu kaldināja ar vārtiem un rezultatīvu piespēli. 

Maršāns kļuva par otro spēlētāju 21. gadsimtā, kurš sezonas pirmo 14 spēļu laikā divreiz spējis izcelties ar pieciem rezultativitātes punktiem vienā mačā. Pirms sešiem gadiem to iespēja arī Tomass Vaneks.

Pastrņāks ar 29 punktiem kļuvis par visas līgas rezultatīvāko spēlētāju. 14 spēlēs viņš guvis 14 vārtus un izpildījis 15 rezultatīvas piespēles, savukārt otro vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ieņem Maršāns, kurš atzīmējies ar 10 vārtu guvumiem un 18 rezultatīvām piespēlēm. 

Ar 27 punktiem "Bruins" līderiem seko Edmontonas "Oilers" uzbrucējs Leons Draizaitls, kurš guvis 13 vārtus un izpildījis 14 rezultatīvas piespēles. 

Maršānam ir arī līgas labākais +/- rādītājs +15. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu