"Slavia" vārtsargs Kolāržs liedz "Barcelona" komandai izcīnīt uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ondržejs Kolāržs
Ondržejs Kolāržs Foto: EPA/Scanpix

Spānijas futbola superklubs "Barcelona" otrdien nespēja izcīnīt uzvaru UEFA Čempionu līgas spēlē.

"Barcelona" F apakšgrupas mačā mājās nospēlēja neizšķirti 0:0 (0:0) ar Prāgas "Slavia" vienību, kuras rindās izcilu spēli aizvadīja vārtsargs Ondržejs Kolāržs.

Spēles 11.minūtē Kolāržs neitralizēja Nelsona Semedu sitienu, bet puslaika beigās viņš viesus glabā pēc Lionela Mesi un Žerāra Pikē sitieniem. Vienā epizodē Mesi pēc soda sitiena trāpīja pa vārtu pārliktni. Otrā laukuma galā 32.minūtē ar bīstamu soda sitienu atzīmējās Nikolae Stanciu, bet puslaika beigās viesi ieraidīja bumbu tīklā, taču vārti aizmugures dēļ netika ieskaitīti.

Otrā puslaika otrajā desmitminūtē Kolāržs arī Serhi Roberto liedza gūt vārtus, bet vēl vienā epizodē vārti netika ieskaitīt pēc videoatkārtojuma noskatīšanās. Mesi 13 minūtes pirms pamatlaika beigām izgāja vienatnē pret Kolāržu, taču arī šoreiz pārāks bija čehu vārtsargs. Mača kompensācijas laikā vēl vienā epizodē bija vajadzīga VAR palīdzība, kuru izmantojot, pārkāpums "Slavia" soda laukumā netika konstatēts, un cīņa noslēdzās bezvārtu neizšķirti.

Šovakar šajā apakšgrupā savstarpējo spēli aizvada Milānas "Inter" un Dortmundes "Borussia".

Apakšgrupā vadībā ar astoņiem punktiem četros mačos ir "Barcelona", pa četriem punktiem guvušas "Inter" un "Borussia" komandas, bet divi punkti ir "Slavia" rēķinā.

Vēl agrajos mačos "Leipzig" G apakšgrupas cīņā viesos ar 2:0 (1:0) pārspēja Sanktpēterburgas "Zeņit". Viesiem vārtus guva Djego Demme un Marsels Sabicers, kurš pēc divām nedēļām Austrijas izlases sastāvā spēlēs Rīgā.

Apakšgrupā vadībā ar deviņiem punktiem četros mačos ir "Leipzig", pa četriem punktiem iekrājušas "Zeņit" un Lionas "Olympique" komandas, bet trīs punkti ir Lisabonas "Benfica" rēķinā.

UEFA Čempionu līgā 32 komandas sadalītas astoņās apakšgrupās pa četrām vienībām katrā. Apakšgrupas divas labākās komandas iekļūs UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā, bet trešo vietu ieguvējas sezonu turpinās UEFA Eiropas līgā, kuru sāks no izslēgšanas turnīra pirmās kārtas.

UEFA Čempionu līgas uzvarētāja tiks noskaidrota 30.maijā Stambulā.

Iepriekšējā sezonā par čempioni tika kronēta "Liverpool", kas finālā divu Anglijas premjerlīgas komandu duelī ar 2:0 uzvarēja Totenhemas "Hotspur".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu