"Rīgas" hokejistiem zaudējums rezultatīvā MHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
HK "Rīga"
HK "Rīga" Foto: Hk "Riga" kluba mājas lapa

Latvijas komanda "Rīga" otrdien cieta zaudējumu Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta spēlē.

Rīgas vienība mājās ar rezultātu 4:5 (3:3, 0:2, 1:0) piekāpās Čehovas "Russkie Vitjazi" komandai.

Jau otrajā minūtē mājiniekus vadībā izvirzīja Antons Trastašenkovs, bet viesi pirmā perioda pirmajā pusē 58 sekunžu laikā guva trīs bezatbildes vārtus. Trešdaļa 12.minūtē Trastašenkovs samazināja pretinieku pārsvaru, bet 16.minūtē Ernests Ošenieks izlīdzināja rezultātu. Starp abiem vārtiem gan bija aptuveni stundu ilga pauze, jo Piņķu ledus hallē tika sasists aizsargstikls, kura mainīšana prasīja apmēram 50 minūtes.

Otrajā trešdaļā viesi guva vēl divus vārtus, bet trešā perioda astotajā minūtē Ņikita Mateiko pietuvināja "Rīgu" līdz vienu vārtu deficītam. Atspēlēties gan neizdevās un tika ciesta neveiksme ar 4:5.

Trešdien abas komandas tiks atkārtoti.

"Rīga" hokejisti šosezon 24 aizvadītajās spēlēs iekrājuši 31 punktu, kas Rietumu konferencē dod sesto vietu, bet Čehovas vienība ar 21 punktu 23 cīņās ir 11.pozīcijā.

Par "Rīga" galveno treneri šovasar tika apstiprināts Raimonds Vilkoits, bet viņam asistē Aleksandrs Ņiživijs. Tikmēr par vārtsargu treneri strādā Nikolajs Žurkovs, savukārt par komandas menedžeri turpinās strādāt Juris Opuļskis.

Pirmajās piecās sezonās "Rīgas" komanda spēja sasniegt MHL izslēgšanas turnīru, tomēr nākamās četras sezonas pēc kārtas vienībai gads noslēdzās jau pēc regulārā turnīra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu