Bertāns iemet trīs trīspunktu metienus; "Wizards" piedzīvo zaudējumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā pagājušajā naktī (Latvijas laiks) piedzīvoja Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards". 

"Wizards" basketbolisti izbraukumā ar 106:121 (26:26, 36:44, 18:24, 26:27) piekāpās Indiānas "Pacers" komandai, piedzīvojot piekto zaudējumu šajā sezonā. 

Bertāns spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa. Laukumā viņš pavadīja 28 minūtes un 39 sekundes, kuru laikā guva 11 punktus (1p. 1/2, 3p. 3/6), izcīnīja četras atlēkušās bumbas, veica divas rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu, reizi kļūdījās trīsreiz pārkāpa noteikumus un spēli pabeidza ar +/- rādītāju -3. 

Rezultatīvākais spēlētājs "Wizards" sastāvā ar gūtiem 30 punktiem bija līderis Bredlijs Bīls, 20 punktus iemeta Tomass Braients. 

Tikmēr "Pacers" labā 21 punktu guva Tīdžejs Varens, bet lietuvietis Domants Sabonis iemeta 13 punktus, izcīnīja 17 atlēkušās bumbas un veica septiņas rezultatīvas piespēles partneriem. 

Nākamo spēli "Wizards" aizvadīs naktī uz sestdienu (Latvijas laiks), kad savā laukumā uzņems Klīvlendas "Cavaliers". 

26 gadus vecais Bertāns šosezon vidēji spēlē guvis 13,1 punktu un izcīnījis 2,9 atlēkušās bumbas. Tālmetienus viņš metis ar 50% precizitāti. 

Vašingtonas komanda šosezon aizvadītajās septiņās spēlēs izcīnījusi divas uzvaras un piedzīvojusi piecus zaudējumus. Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā tā šobrīd atrodas 12. pozīcijā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu