Treneris Cicurskis: Izlases ģērbtuvē visi ir savējie

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Aleksandrs Cicurskis
Aleksandrs Cicurskis Foto: Ekrānšāviņš no video

Latvijas hokeja izlase šodien Liepājā sāk "Turkish Airlines" četru komandu turnīru, pirmajā mačā tiekoties ar Slovēnijas valstsvienību. Izlases treneru korpusam šajā turnīrā pievienojies leģendārais speciālists Aleksandrs Cicurskis. 

"Iegāju iekšā ģērbtuvē, tur visi savējie," sarunā ar Latvijas Hokeja federāciju (LHF) sacīja Cicurskis. "Visi čaļi paspieda roku, man bija patīkami."

Ar Slovēnijas izlasi Latvijas hokejisti tiksies plkst. 19.30. Maču tiešraidē translēs LTV7 kanāls. 

Bobam Hārtlijam šajā turnīrā asistēs arī Artis Ābols un Maksims Širokovs, kuram tā būs debija trenera ampluā. Vārtsargus trenēs Sergejs Kuzņecovs.

"Man tas ir liels pārsteigums. Otrais treneris - tas ir skaļi teikts. Varbūt galvenā trenera asistents un tas ir, pateicoties Bobam Hārtlijam. Jūtos brīnumaini. Nevarētu teikt, ka šis mani ir dzīves sapnis, bet tika augstu uzkāpt ir skaisti."

Latvijas komandu pārstāvēs tādi izlases veterāni kā Mārtiņš Karsums, Kaspars Daugaviņš, Miks Indrašis, Roberts Bukarts, Artūrs Kulda un citi. Vārtsargu līnijā ierindā būs pašlaik bez darba esošais Kristers Gudļevskis un hokeja kluba "Liepāja" otrais numurs Kristaps Nazarovs.

"Būs interesants turnīrs. Mums ir jauna komanda. Domāju, ka Hārtlijs ļoti pareizi dara, ka paņēmis komandā ļoti daudz jaunos spēlētājus, lai apskatītos, kā viņi izskatās. Sastāvā nav tikai tie, kuri spēlē KHL, Šveicē un Vācijā, bet ir arī Latvijas labāki spēlētāji," sacīja Cicurskis. 

Nākamo spēli Latvija piektdien aizvadīs pret Franciju, bet dienu vēlāk tiksies ar Baltkrieviju. 

Latvijas hokeja izlasei šis būs vienīgais turnīrs, kurā tā spēlēs sezonas laikā.

Pirms pasaules čempionāta Šveicē tiks aizvadīti seši pārbaudes mači, bet planētas meistarsacīkstes sāksies 8.maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu