Kavani atguvies nedēļas nogalē varētu atgriezties PSG sastāvā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/LETA

Pieredzējušais futbolists Edisons Kavani sestdien spēlē pret "Brest" klubu varētu atgriezties Francijas čempionvienības Parīzes "Saint-Germanin" (PSG) sastāvā, piektdien teica komandas galvenais treneris Tomass Tuhels.

Kavani savainojumu dēļ laukumā nav devies kopš augusta, bet pa to laiku viņa vietu sastāvā ieņēma Mauro Ikardi. 

"Viņš sestdien varētu spēlēt. Mums pēc iespējas ātrāk jādod viņam spēles laiks," teica Tuhels, kurš arī neslēpa, ka Kavani ir neapmierināts par zaudēto vietu sastāvā, jo atzīstamu sniegumu demonstrē Ikardi. Speciālists gan norādīja, ka Kavani konkurenci uztverot ļoti veselīgi.

Vēl gan nav zināms vai PSG gūto vārtu rekordists (195) sestdien pamatsastāvā, jo Ikardi pēdējās septiņās spēlēs izcēlies ar astoņiem gūtiem vārtiem, taču trešdienas UEFA Čempionu līgas spēlē, viņš pēc gūtajiem uzvaras vārtiem saņēma triecienu pa kreiso kāju.

"Par Mauro vēl neko nezinu. Pēc spēles viņš cīnījās ar lielām sāpēm," teica Tuhels. "Raudzīsim vai viņš būs gatavs spēlēt."

Skaidrs, ka šajā spēlē nepiedalīsies kluba lielākais spīdeklis Neimars, kurš Brazīlijas izlases rindās oktobrī guva augšstilba muskuļa savainojumu. Tāpat PSG nevarēs palīdzēt Tilo Kērers, Anders Errera un Tomass Menjē.

PSG Francijas čempionātā 12 spēlēs iekrājusi 27 punktus, par septiņiem apsteidzot tuvākos sekotājus "Angers". 

Nākamā spēlē Francijas čempioniem paredzēta sestdien pret "Brest" vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu