Porziņģis: Ņujorkā būs liels troksnis (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Dalasas "Mavericks" zvaigzne Kristaps Porziņģis savā pirmajā spēlē pret savu bijušo Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Ņujorkas "Knicks" izcēlās ar 28 gūtiem punktiem, aizvadot otro rezultatīvāko spēli sezonā. Jaunnedēļ abas komandas tiksies Ņujorkā. Latvijas basketbolists sagaida, ka būs liels troksnis un īpašas emocijas. 

Dalasas "Mavericks" basketbolisti savā laukumā ar rezultātu 102:106 naktī uz sestdienu (Latvijas laiks) piekāpās "Knicks" komandai, piedzīvojot trešo zaudējumu šosezon. 

"Jutos labi," kluba mājas lapā citēts Porziņģis. "Centos būt mierīgs, ļāvos, lai spēle pati pie manis atnāk un izvēlējos izdarīt pārdomātus metienus."

Porziņģis laukumā pavadīja 35 minūtes un 35 sekundes, kuru laikā guva 28 punktus (1p. 2/3, 2p. 7/14, 3p. 4/8), savāca deviņas atlēkušās bumbas, piecreiz bloķēja pretinieku metienus, reizi kļūdījās, sešreiz pārkāpa noteikumus un spēli noslēdza ar +/- rādītāju -4. 

"Spēlēju agresīvi un mierīgi vienlaikus un tas nostrādāja," norādīja Porziņģis. "Esmu pārdomājis pēdējās spēles un sapratis, ka daļa pieņemtie lēmumi nebija labi."

Porziņģim šī bija otrā rezultatīvākā spēle šosezon. 

Nākamnedēļ Ņujorkā abas komandas tiksies atkārtoti. Porziņģim pēc viņa aizmainīšanas uz Teksasas vienību tā būs pirmā spēle slavenajā "Madison Square Garden" arēnā. 

"Sagaidu, ka būs liels troksnis. Nezinu gan vai tas būs pozitīvi vai negatīvi. Domāju, tā būs emocionāla tikšanās līdzjutējiem un man pašam. Būs interesanti. Tomēr Ņujorkā no savas dzīves pavadīju četrus gadus, būs īpašas sajūtas," neslēpa Porziņģis. 

24 gadus vecais Porziņģis vidēji spēlē šosezon izcēlies ar 20,1 gūtu punktu, savācis 8,3 atlēkušās bumbas zem groziem un bloķējis 2,6 pretinieku metienus. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu