Klops izslēdz iespēju, ka Mbapē nonāks "Liverpool"

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Franču futbola zvaigzne Kilians Mbapē vairs nav Anglijas premjerlīgas līdervienības "Liverpool" uzmanības centrā, sestdien laikrakstam "The Times" paziņoja vienības galvenais treneris Jirgens Klops.

Ļoti iespējams, ka 20 gadus vecais Francijas izlases uzbrucējs, kurš spēlē Parīzes "Saint-Germain" klubā, nonāks Madrides "Real" rindās. Tādu iespēju ieskicēja šajā nedēļā iepriekš "Real" galvenā trenera Zinedina Zidāna piezīme, ka Mbapē vienmēr uzsvēris, ka sapņo nokļūt Spānijas klubā.

Klops, tiekoties ar žurnālistiem pirms svētdienas mača ar otrajā vietā premjerlīgā esošo Mančestras "City", bilda, ka dedzīgi vēlējies vienoties par līgumu ar Mbapē 2017.gadā un ticies ar spēlētāju un viņa pārstāvjiem. Tomēr uzbrucējs par 158 miljoniem sterliņu mārciņu (183,2 miljoni eiro) izvēlējās nonākt Parīzes klubā.

"Saint-Germain" labprāt pagarinātu esošo līgumu un, ja negribīgi ļaus futbolistam tomēr atstāt klubu, tiek lēsts, ka tas būs vairāk vērts par tiem 198 miljoniem mārciņu (229,6 miljoni eiro), ko 2017.gadā klubs samaksāja "Barcelona" par Neimara pārcelšanos uz Parīzi.

"Nopirkt šāda kalibra spēlētāju ir grūti," Klops citēts sestdienas "The Times" numurā. "Šobrīd es neredzu nevienu klubu, kas varētu nopirkt Mbapē no Parīzes "Saint-Germain". Nav neviena tāda kluba, tieši šāda ir situācija. Arī mēs esam starp tām komandām, kas šajā situācijā neko nespēj izdarīt."

"Raugoties no sportiskā viedokļa, nav daudz iemeslu, kāpēc, lai neparakstītu līgumu ar šo spēlētāju. Mbapē ir lielisks spēlētājs, bet par tādu naudu... Man diemžēl ir jāslēdz šī epopeja."

"Liverpool" šosezon Anglijas premjerlīgas čempionātā zaudējumu nav piedzīvojusi nevienā no 11 spēlēm, ieņemot pirmo vietu ar 31 punktu, kas ir par pieciem vairāk nekā tuvākajai sekotājai Londonas "Chelsea".

Anglijas vadošā vienība nākamo spēli aizvadīs svētdien, kad tiksies ar spēcīgo Mančestras "City".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu