Indrašis: Liepājā bija interesantas spēles (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: Latvijas Hokeja federācija

Miks Indrašis uzskata, ka, realizējot savus momentus un veiksmīgāk spēlējot vairākumā, Latvijas izlase varēja izcīnīt uzvaru "Turkish Airlines" turnīrā. 

"Komandas sastāvs mums bija labs. Domāju, ka varējām paņemt arī baltkrievus," sarunā ar Latvijas Hokeja federāciju (LHF) sacīja Indrašis, kurš pēdējā spēlē Latvijas izlasē pildīja kapteiņa pienākumus. "Bija interesantas spēles. Domāju, skatītājiem patika."

Indrašis tika nosaukts par visa turnīra vērtīgāko spēlētāju. Pēdējā spēlē Četru nāciju turnīrā Liepājā Latvijas izlase ar rezultātu 2:3 piekāpās Baltkrievijai. 

Turnīrā uzvarēja tieši Baltkrievija, Latvija ieņēma otro vietu, trešo vietu izcīnīja Francija, bet pēdējā palika Slovēnija. 

"Pietrūka momentu realizācija, piekliboja arī vairākums," pastāstīja Indrašis.

Latvijas izlase ceturtdien Liepājas Olimpiskā centra ledus hallē ar rezultātu 3:2 pēcspēles soda metienu sērijā uzvarēja Slovēniju, bet sestdien ar 2:1 papildlaikā pieveica Franciju. 

"Man personīgi gribējās tik ārā no rutīnas un atbraukt pārstāvēt Latvijas izlasi šajā turnīrā," neslēpa Indrašis, kurš ikdienā spēlē Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Maskavas "Dinamo". "Vienmēr ir patīkami satikt visus džekus, kurus neizdodas satikt sezonas laikā."

Bobam Hārtlijam darbā ar Latvijas izlasi šajā turnīrā asistēja Artis Ābols, Aleksandrs Cicurskis, Maksims Širokovs un Sergejs Kuzņecovs.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu