Messi ar "hat-trick" kaldina "Barcelona" pārliecinošu uzvaru

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Argentīniešu superzvaigznei Lionelam Mesi gūstot trīs vārtus, "Barcelona" sestdien svinēja pārliecinošu uzvaru Spānijas futbola čempionāta 13.kārtas spēlē.

Barselonas futbolisti savā laukumā ar rezultātu 4:1 (2:1) uzveica Vigo "Celta".

Mesi spēles 23.minūtē realizēja 11 metru soda sitienu, bet 42.minūtē Lukass Olasa ar brīvsitienu izlīdzināja rezultātu. Tiesa, Mesi mača turpinājumā atbildēja ar diviem precīziem soda sitieniem, pirmā puslaika kompensācijas laika pirmajā minūtē izlīdzinot rezultātu un otrā puslaika ievadā panākot jau 3:1.

No spēles vienīgie vārti tika gūti piecas minūtes pirms pamatlaika beigām, kad bumbu no soda laukuma robežas tīklā raidīja Serhio Buskets.

"Izjūtam spiedienu, jo esam labākais klubs pasaulē. Tu vai nu lido, vai nu esi krīzē. Brīžos, kad spēle ir līdzīga, mums vienmēr būs spēcīgs trumpis - labākais futbolists un labākais soda sitienu izpildītājs pasaulē," Buskets pēc mača lielīja Mesi.

Tāpat pārliecinošu uzvaru svinēja Madrides "Real", kas viesos ar 4:0 (3:0) pārspēja "Eibar". Madridiešiem divus vārtus guva Karims Benzemā, bet pa reizei izcēlās Serhio Ramoss un Federiko Valverde.

Benzemā Spānijas čempionātā "Real" labā guvis 157 vārtus, kas kluba rindās ir sestais labākais rezultāts. Viņš sestdien apsteidza ungāru leģendu Ferencu Puškāšu, kurš "Real" labā Spānijas meistarsacīkstēs savulaik guva 156 vārtus.

Tikmēr pēc veiksmīgā sezonas sākuma, trešo zaudējumu pēc kārtas cietusi "Granada", kas viesos ar 0:2 (0:0) piekāpās "Valencia" futbolistiem. Valensijas komandā vārtus guva Daniels Vass un Ferrans Torress.

Piektdien šīs kārtas ievadā Sansevastjanas "Real Sociedad" savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 (0:0) ar "Leganes".

Spānijas čempionāta vadībā ar 25 punktiem 12 spēlēs ir "Barcelona" un Madrides "Real", trešā ar 23 punktiem 13 dueļos seko Sansevastjanas "Real Sociedad", bet pa 12 punktiem 12 cīņās ir Madrides "Atletico" un "Sevilla" futbolistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu