"Maple Leafs" vismaz četras nedēļas būs jāiztiek bez līdera Mārnera

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Mičs Mārners.
Mičs Mārners. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Toronto "Maple Leafs" līderis Mičs Mārners savainojuma dēļ uz ledus nevarēs doties vismaz četras nedēļas, ziņo TSN.

Mārners sestdienas zaudētajā mačā pret Filadelfijas "Flyers" savainoja potīti. Kaut sākotnējās prognozes par viņa atgriešanos bija optimistiskas, svētdien veiktā magnētiskā rezonanse tās apgāza.

22 gadus vecajam uzbrucējam bez hokeja būs jāiztiek vismaz četras nedēļas, bet reālais atlabšanas laiks varētu būt pat vēl ilgāks.

Mārners spēles pret "Flyers" otrās trešdaļas pirmajā iemetienā neveikli nokrita, piezemējoties uz labās kājas. Viņš ar grūtībām aizslidoja līdz rezervistu soliņam, uzreiz dodoties uz ģērbtuvi. Hokejists vēlāk atgriezās un mēģināja paslidot, bet ātri vien atkal devās prom.

Mārners šosezon 18 spēlēs izcēlies ar četriem vārtiem un 14 rezultatīvām piespēlēm. Viņš tikai septembrī parakstīja jaunu līgumu ar Toronto klubu.

Jaunais līgums paredz, ka kanādietis nākamajos sešos gados kopumā saņems 65,3 miljonu ASV dolāru.

Pagājušajā NHL sezonā Mārners bija "Maple Leafs" rezultatīvākais hokejists, 82 regulārā čempionāta spēlēs gūstot 94 (26+68) rezultativitātes punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu