Pārspēles par vietu futbola virslīgā notiks 13. un 16.novembrī

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"Metta" komandas futbolisti.
"Metta" komandas futbolisti. Foto: Nora Krevņeva Baibakova

Pārspēles par vietu Latvijas spēcīgākajā futbola čempionātā notiks jau šajā nedēļā, kad laukumā dosies "Metta" un "Super Nova" komandas, vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF).

"Metta" pārspēlēs piedalīsies kā šīs sezonas "Optibet" virslīgas devītās vietas ieguvēja, bet "Super Nova" šādu iespēju ieguva, izcīnot otro vietu "Komanda.lv" 1. līgas čempionātā. 

Pirmā pārspēle par tiesībām spēlēt 2020.gada virslīgas čempionātā notiks 13.novembrī Rīgā, bet atbildes mačs paredzēts 16.novembrī Olainē, noskaidrojās pirmdien notikušajā izlozē.

Tiesības nākamajā sezonā sacensties valsts spēcīgākajā līgā iegūs uzvarētāji divu spēļu summā.

"Metta" komanda virslīgas čempionātā nemainīgi piedalās kopš 2012.gada. Pārspēles par vietas saglabāšanu virslīgā vienība aizvadīs septīto sezonu pēc kārtas.

Tikmēr "Super Nova" klubam šāda iespēja būs otro reizi pēc kārtas. Pērn šo komandu duelī virslīgas pārstāvji divu spēļu summā bija pārliecinoši pārāki ar 10:2.

Kā pirmās līgas čempionāta uzvarētāja tiesības piedalīties nākamās sezonas virslīgas čempionātā izcīnīja "Tukums 2000" komanda. Kā zināms, nākamajā sezonā virslīgas čempionāts paplašināsies līdz desmit vienībām.

Šosezon jau otro gadu pēc kārtas par Latvijas čempioniem tika kronēti "Riga" futbolisti, savukārt Latvijas kausu ieguva RFS komanda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu