Rīgas "Dinamo" ar diviem jaunpienācējiem sastāvā tiekas ar "Salavat Julajev"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" komanda
Rīgas "Dinamo" komanda Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Pirmo spēli pēc pārtraukuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien aizvadīs Rīgas "Dinamo" komanda, kas savā laukumā uzņems Ufas "Salavat Julajev" vienību. Spēles sākums "Arēnā Rīga" plkst. 19.30. 

Ģirta Ankipāna vadīto "Dinamo" komandu KHL pārtraukumā papildināja divi krievu uzbrucēji – 23 gadus vecais Aleksandrs Protapovičs un 24 gadus vecais Ņikita Setdikovs. Abi uzbrucēji KHL sezonu iesāka Jekaterinburgas "Avtomobilist" rindās.

Protapovičs "Dinamo" sastāvā spēlēs ar 47. numuru, bet Setdikovs ar 52. numuru.

"Dinamo" komanda piedzīvojusi četrus zaudējumus pēc kārtas.

Rīgas "Dinamo" šī sezona nav iesākusies veiksmīgi, tāpēc savas darba vietas oktobrī zaudēja uzbrucēji Jākobs Berglunds un Dāvids Ulstrēms, kā arī vārtsargs Kristers Gudļevskis. Vēlāk rīdzinieku rindas papildināja divi vārtsargi Andrejs Makarovs un Aleksanders Salāks, kā arī pieredzējušais aizsargs Oskars Bārtulis.

"Salavat Julajev" pēdējā spēlē ar 9:1 sagrāva Minskas "Dinamo", kas tikai par vienu punktu turnīra tabulā apsteidz "Dinamo". 

Arī nākamās četras spēles Rīgas komanda aizvadīs savā laukumā. 

Rīgas "Dinamo" ar nopelnītiem 17 punktiem 25 spēlēs ir vājākā komanda Rietumu konferencē un visā līgā, savukārt "Salavat Julajev" iekrātais 31 punkts 25 mačos dod ceturto vietu Austrumu konferencē. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu