203 punktu spēlē "Himki" Vienotajā līgā pieveic "Parma"

CopyDraugiem X Whatsapp
Dairis Bertāns
Dairis Bertāns Foto: bckhimki.com

Jāņa Timmas un Daira Bertāna pārstāvētie "Himki" Vienotās līgas spēlē pirmdien savā laukumā tikai mača galotnē spēja uzvarēt Mareka Mejera pārstāvēto Permas klubu "Parma".

"Himki" savā laukumā ar rezultātu 103:100 (25:29, 25:19, 25:20, 28:30) apspēlēja "Parma".

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 21 minūti un 17 sekundes, kuru laikā realizēja visus trīs tālmetienus, gūstot deviņus punktus. 

Viņa kontā arī pa rezultatīvai piespēlei, atlēkušai bumbai un pārtvertai bumbai, četras piezīmes un efektivitātes koeficients 12.

Jānis Timma spēlei nebija pieteikts, bet spēli noraudzījās no malas.

Permas komandas sastāvā Mejeris laukumā pavadīja 27 minūtes un 23 sekundes, kuru laikā realizēja vienu no pieciem divpunktu metieniem un garām raidīja vienīgo tālmetienu.

Viņa kontā arī septiņas atlēkušās bumbas, viena kļūda, viens bloķēts metiens, trīs piezīmes un viens izprovocēts pārkāpums, kā arī efektivitātes koeficients četri.

"Himki" rindās 24 punkti, 12 rezultatīvas piespēles un sešas bumbas zem groziem Aleksejam Švedam, bet viesiem Adam Juskevičam 37 punkti un septiņas rezultatīvas piespēles, kā arī mača lielākais lietderības koeficients 36. 

"Himki" ar septiņām uzvarām tikpat spēlēs ir līgas līderi, bet "Parma" ar vienu panākumu sešās cīņās ir priekšpēdējā 13 komandu konkurencē.

Šajā Vienotās līgas sezonā regulārajā turnīrā startē 13 komandas, aizvadot divu apļu turnīru un pēc tam astoņām labākajām kvalificējoties "play-off" cīņām. Turnīrā startē deviņas Krievijas komandas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem tika kronēti Maskavas CSKA basketbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 pārspēja "Himki" vienību. CSKA basketbolisti Vienotajā līgā triumfējuši astoņas sezonas pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu