Žurnālists ar jautājumu par laulībām izved no pacietības Nadalu (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rafaels Nadals
Rafaels Nadals Foto: EPA/Scanpix

Spānijas tenisa zvaigzne Rafaels Nadals "ATP Finals" turnīra pēcspēles preses konferencē nespēja noticēt, ka žurnālists viņam uzdevis jautājumu par laulībām, kuras pēc preses pārstāvja domām ietekmējušas tenisista sniegumu. 

Nadals sezonas noslēguma turnīra pirmajā spēlē ar 2-6, 4-6 piekāpās Vācijas pārstāvim Aleksandram Zverevam, kuram zaudēja pirmo reizi karjerā. 

Pēc mača viens no itāļu žurnālistiem Nadalam jautāja, vai viņa sliktā sportiskā forma ir saistīta ar nesen notikušajām laulībām. 

"Šajā mačā tu daudzreiz centies neiesaistīties garās izspēlēs. Nezinu gan kāpēc, bet parasti tā nedari. Daudziem cilvēkiem laulības ir ļoti svarīgs dzīves notikums. Viņi pirms kāzām, kāzu periodā ir apjukuši un nespēj koncentrēties. Kaut arī ar šo meiteni esi bijis kopā ilgus gadus, gribēju zināt, vai kaut kas tavās koncentrēšanās spējās ir mainījies?" jautāja žurnālists. 

Nadals: Nopietni? Jūs tiešām man to jautājat? Tas ir nopietns jautājums vai joks? Nopietns? Labi, esmu pārsteigts. Tas mani ir liels pārsteigums, ka jūs man jautājat ko tādu. 15 gadus satiekos ar šo meiteni un mums ir stabila, normāla dzīve. Nav starpības tam, vai manā pirkstā ir gredzens vai nav. Esmu normāls čalis. Varbūt jums... Nezinu, cik ilgi jūs esat precējies...?

Žurnālists: Šogad apritēs 30 gadu. 

Nadals: Un pirms tam? O, varbūt, iepriekš nebijāt tik pārliecināts. Lūk kas par lietu. Labi. Pāriesim tālāk pie spāņu žurnālistu jautājumiem, jo šīs ir pilnīgas muļķības. Liels paldies.  

22 gadus vecajam Zverevam šī bija pirmā uzvara sešās spēlēs pret deviņpadsmitkārtējo "Grand Slam" ieguvēju Nadalu. 

Nadals iepriekšējā nedēļā Parīzes "Masters" sērijas turnīrā sastiepa vēdera muskuļus un pirmajā setā Londonā pieļāva par daudz kļūdu, pieļaujot divus breikus. 33 gadus vecais spānis nav pabeidzis nevienu turnīru kopš uzvaras "US Open", taču pēc mača ar Zverevu teica, ka šoreiz nekas nav sāpējis.

Sezonas noslēguma turnīrs Londonā risināsies līdz 17. novembrim. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu