Foto: Briedis dalās ar attēlu - "Esmu #1"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Mairis Briedis
Mairis Briedis Foto: Ieva Makare/LETA

Latvijas bokseris Mairis Briedis sociālo tīklu "Facebook" un "Instagram" kontos dalījies ar fotoattēlu, kurā viņš redzams ar portāla "BoxRec" pasaules ranga līdera krekliņu.

View this post on Instagram

Thank you @boxrec_ for the appreciation 1️⃣??

A post shared by Mairis Briedis (@mairisbriedis) on

"BoxRec" vērtējumā Briedis patlaban ir pasaules labākais bokseris pirmā smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kilogramiem).

Portāls otrajā vietā ierindojis Kubas bokseri Junieru Dortikosu, kurš būs Brieža pretiniekus Pasaules boksa supersērijas finālā.

Briedis ir pasaules ranga līderis arī žurnāla "The Ring" un "Transnational Boxing Rankings" vērtējumā. Šajos reitingos Dortikoss arī ir otrais.

Savukārt ESPN vērtējumā ranga līderis ir Dortikoss, bet Briedis ierindots otrajā vietā.

Pašlaik 34 gadus vecais Briedis karjeras laikā izcīnījis 26 uzvaras (19 ar nokautu) un cietis 1 zaudējumu, kas tika piedzīvots pērn janvārī supersērijas pirmās sezonas pusfinālā pret ukraini Oleksandru Usiku.

33 gadus vecais Dortikoss guvis 24 uzvaras (22 ar nokautu) un piedzīvojis 1 zaudējumu - supersērijas pirmās sezonas pusfinālā pret krievu Muratu Gasijevu.

Brieža menedžeris Raimonds Zeps portālam TVNET iepriekš norādīja, ka supersērijas fināls varētu notikt janvāra beigās vai februāra sākumā. Norises vietai patlaban ir trīs varianti - Krievija, Saūda Arābija vai Latvija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu