Kovaļčukam vairs neatrodas vieta "Kings" sastāvā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Iļja Kovaļčuks
Iļja Kovaļčuks Foto: Reuters/ScanPix

Krievijas hokeja zvaigznei Iļjam Kovaļčukam vairs neatrodas vieta Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Losandželosas "Kings" sastāvā, vēsta "Los Angeles Times". 

Pēdējā spēlē "Kings" hokejisti ar 3:1 savā laukumā pieveica Minesotas "Wild", pārtraucot trīs spēļu zaudējumu sēriju. 

Kovaļčuks netika iekļauts pieteikumā un pagaidām nav skaidrs, kad viņš varētu atgriezties "Kings" sastāvā. Kluba pārstāvji par šo jautājumu runā izvairīgi. 

"Sportsnet Canada" vēsta, ka 36 gadus vecais uzbrucējs nosēdināts malā uz ilgāku laika posmu un tas viņam arī ir skaidri pateikts. Sezonas pirmajās četrās spēlēs Kovaļčuks izcēlās ar diviem vārtu guvumiem un četrām rezultatīvām piespēlēm, bet nākamajās 13 spēlēs viņam tikai viens vārtu guvums un divas rezultatīvas piespēles. 

"Kings" ģenerālmenedžeris Robs Bleiks tikās ar Kovaļčuku pirms spēles ar "Wild" un abi pārrunājuši viņa pašreizējo lomu komandā. Tiesa, lēmumu par krievu hokejista atstāšanu malā pieņēmis galvenais treneris Tods Maklīns. 

"Mēs esam pēdējā vietā, vai ne tā? Esam mainījuši visus virknējumus," ESPN citē Bleika teikto. "Cenšamies atrast tādu kombināciju, kas dod rezultātu, kas gūst vārtus."

Kovaļčukam esot nodota ziņa, ka viņš var trenēties kopā ar "Kings" komandu, bet tuvākajos mačos, visticamāk, sastāvā netiks iekļauts. 

Kovaļčuks "Kings" komandā spēlē otro sezonu. Šosezon viņa alga ir 6 250 000 ASV dolāru pirms nodokļu nomaksas. 

"Kings" šī sezona izvērsusies neveiksmīgi. Ar nopelnītiem 13 punktiem 18 mačos Losandželosas komanda ir priekšpēdējā vietā visā līgā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu