Kučvaļska izcīna ceturto vietu sacensībās Tallinā

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: EPA/LETA

Latvijas daiļslidotāja Angelīna Kučvaļska trešdien Igaunijā notiekošajās "Tallin Trophy" sacensībās izcīnīja ceturto vietu.

Trešdien tika aizvadītas izvēles programmas sacensības, kurās Latvijas sportiste tika novērtēta ar 100,88 punktiem, tādējādi izcīnot ceturto pozīciju. Kučvaļska 52,68 punktus ieguva par tehniskajiem elementiem, bet 49,20 par programmas komponentēm. Latvijas sportistei tika noņemts viens punkts, bet tas neliedza par 0,07 punktiem apsteigt piektās vietas īpašnieci Sofiju Sulu no Somijas.

Kučvaļska pēc Igaunijā notiekošo "Tallinn Trophy" sacensību īsās programmas ieņem piekto vietu. Latvijas sportiste otrdien īsajā programmā par savu sniegumu saņēma 52,67 punktus, no tiem 26,99 punktus nopelnot par tehniskajām komponentēm, bet 25,68 punktus - par programmas komponentēm. 

Kopvērtējumā Kučvaļska ierindojās ceturtajā vietā.

Izvēles programmā ar 129,34 punktiem pārliecinošu uzvaru izcīnīja Krievijas daiļslidotāja Ksenija Cibinova, kura uzvarēja arī īsajā programmā (64,82 punkti), svinot uzvaru sacensībās. Otrajā vietā ar kopumā nopelnītiem 170,34 punktiem bija Anastasija Guļakova no Krievijas, bet trešo pozīciju izcīnīja Olga Mikutina no Austrijas, kura kopumā iekrāja 162,48 punktus.

Sieviešu konkurencē sacensībās Tallinā piedalās 20 daiļslidotājas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu