Bijušais NBA basketbolists: "Knicks" jau atrodas sešas pēdas zem zemes (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Ņujorkas "Knicks" ir viena no vājākajām komandām Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā. Nedrošs ir vienības galvenā trenera Deivida Fizdeila krēsls. Tomēr bijušais līgas basketbolists Kendriks Pērkinss uzskata, ka vaina nav meklējama trenerī, bet gan kluba vadībā. 

Pēdējā laikā Ziemeļamerikas presē arvien vairāk klīst runas par Fizdeila atbilstību ieņemamajam amatam. "Knicks" šīs sezonas 11 spēlēs izcīnījusi tikai divas uzvaras.

""Knicks" atrodas sešas pēdas zem zemes un tā jau ir vairāk nekā 10 gadus," ESPN savu viedokli pauda Pērkinss, kurš NBA pavadīja 13 sezonas. "Problēma ir nevis treneris Fizdeils, bet gan prezidents Stīvs Milss."

Vairāki Ņujorkas mediji vēsta, ka par savu amatu nevar būt drošs arī Milss un ģenerālmenedžeris Skots Perijs.

"Tieši Milss ir atbildīgs par savākto sastāvu, nevis Fizdeils. Vainīgs ir Milss," uzsvēra Pērkinss, kurš neuzskata, ka "Knicks" sastāvs būtu konkurētspējīgs, lai cīnītos par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. 

Pagājušajā vasarā "Knicks" vēlējās piesaistīt divas līgas superzvaigznes, bet nedabūja nevienu. Šobrīd Ņujorkas komandas sastāvā nav neviena zvaigzne. Rezultatīvākais spēlētājs ir Markuss Moriss, kurš savas karjeras laikā spēlēs pārsvarā iesaistījies no rezervistu soliņa. 

"Knicks" pēdējās sešas sezonas pēc kārtas nav spēlējusi izslēgšanas spēļu turnīrā un maz ticams, ka "play off" spēs kvalificēties šajā sezonā. 

Nākamo spēli "Knicks" aizvadīs savā laukumā pret sava bijušā līdera Kristapa Porziņģa pārstāvēto Dalasas "Mavericks". Mačs notiks naktī uz piektdienu. Porziņģim šī būs pirmā spēle "Madison Square Garden" viesa statusā. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu