Zverevs aizšķērso Nadalam ceļu uz "ATP Finals" pusfinālu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Aleksandrs Zverevs
Aleksandrs Zverevs Foto: EPA/Scanpix

Pērnā gada "ATP Finals" uzvarētājs Aleksandrs Zverevs piektdien izšķirošajā cīņā nodrošināja vietu šī gada sezonas noslēguma turnīra pusfinālā.

Vācijas tenisists, kurš rangā ir septītais, Andrē Agasi grupas pēdējā mačā ar 6-4, 7-6 (7:4) pārspēja krievu Daniilu Medvedevu, kurš reitingā ir ceturtais.

Medvedeva uzvara būtu pavērusi ceļu uz pusfinālu planētas pirmajai raketei Rafaelam Nadalam, bet spānim tagad jāpaliek bešā.

Nadals pirms tam ar rezultātu 6-7 (4:7), 6-4, 7-5 pārspēja grieķi Stefanu Cicipu, kurš reitingā ir sestais un jau nodrošinājis vietu pusfinālā.

Agasi grupā ar divām uzvarām trīs spēlēs pirmais bija Cicips, otrais ar tādu pašu bilanci bija Zverevs, bet trešais - Nadals. Savukārt trīs zaudējumi bija Medvedeva kontā.

No Bjērna Borga grupas pusfinālā iekļuva austrietis Dominiks Tīms un šveicietis Rodžers Federers, bet apakšgrupu turnīru nepārvarēja serbs Novaks Džokovičs un itālis Mateo Beretīni.

Katras apakšgrupas divi labākie tenisisti sasniedza pusfinālu.

ATP sezonas fināls slavenajā "O2" arēnā norisināsies līdz svētdienai. Sākot ar 2021.gadu, turnīrs pārcelsies uz Turīnu.

Pērn sezonas noslēguma turnīrā uzvarēja Aleksandrs Zverevs, kurš finālā ar 6-4, 6-3 pārspēja Novaku Džokoviču.

Visvairāk "ATP Finals" titulu - seši - ir Rodžeram Federeram, bet no aktīvajiem tenisistiem viņam uz papēžiem min Novaks Džokovičs, kura kontā ir piecas noslēguma turnīru trofejas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu