"Rīgas" hokejisti atbildes spēlē piekāpjas "Atlanti"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
HK "Rīga" hokejisti
HK "Rīga" hokejisti Foto: Kaspars Volonts/hkr.lv

Latvijas komanda "Rīga" sestdien atbildes spēlē Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) pēc spēles soda metienu sērijā piekāpās Mitišču "Atlanti" vienībai.

"Rīga" mājās ar rezultātu 2:3 (0:1, 2:0, 0:1, 0:0, 0:1) Mitišču "Atlanti", kuri dienu iepriekš tika uzvarēti.

Vārtus rīdzinieku labā guva Kristaps Skrastiņš un Jānis Švanenbergs.

Rīdziniekiem pēc neveiksmīga pirmā perioda otrajā izdevās gūt divus vārtus un izvirzīties vadībā, tomēr viesi 13.minūtes līdz mača beigām rezultātu izlīdzināja. Papildlaikā iniciatīva piederēja "Rīgas" komandai, kas divas minūtes arī spēlēja vairākumā, tomēr vārtus nespēja gūt.

Pēc spēles metienu sērijā vārtsargs Bruno Brūveris divreiz tika pārspēts ar metienu starp kājām, taču mājinieku rindās vienīgo "bullīti" realizēja Skrastiņš, ar ko nebija gana, lai izcīnītu otro uzvaru divās dienās.

"Rīga" hokejisti šosezon 29 spēlēs izcīnījuši 38 punktus, ieņemot ceturto vietu Rietumu konferencē.

"Rīga" piektdien savā laukumā ar rezultātu 3:0 pārspēja Mitišču "Atlanti" komandu, svinot trešo uzvaru pēc kārtas.

Nākamā spēle Latvijas komandai paredzēta otrdien pret Maskavas "Krasnaja Armija", bet dienu vēlāk abas vienības aizvadīs vēl vienu spēli.

Par "Rīga" galveno treneri šovasar tika apstiprināts Raimonds Vilkoits, bet viņam asistē Aleksandrs Ņiživijs. Tikmēr par vārtsargu treneri strādā Nikolajs Žurkovs, savukārt par komandas menedžeri turpinās strādāt Juris Opuļskis.

Pirmajās piecās sezonās "Rīgas" komanda spēja sasniegt MHL izslēgšanas turnīru, tomēr nākamās četras sezonas pēc kārtas vienībai gads noslēdzās jau pēc regulārā turnīra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu