Bukartam otrajā spēlē pēc kārtas vārti un uzvaras "bullītis"

CopyDraugiem X Whatsapp
Roberts Bukarts
Roberts Bukarts Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Roberts Bukarts svētdien izcēlās ar vārtiem un uzvaras "bullīti" Čehijas čempionāta mačā, pie šādas kombinācijas tiekot otrajā duelī pēc kārtas.

Bukarta un uzbrucēja Frenka Razgala pārstāvētā Ostravas "Vītkovice Ridera" mājās ar 3:2 (0:1, 0:1, 2:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Pardubices "Dynamo" komandu.

Bukarts vārtus guva trešā perioda trešajā minūtē, kad panāca 1:2. Viņš arī iemeta divus "bullīšus", ar otro nodrošinot savai komandai uzvaru.

Šajā duelī viņš nospēlēja 21 minūti un 55 sekundes, piecas reizes metot pa vārtiem, zaudējot vienā iemetienā un tiekot pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Tikmēr Razgals savā otrajā spēlē leģionāra statusā sešās minūtēs un 18 sekundēs vienu reizi meta pa vārtiem, lietoja vienu spēka paņēmienu un tika pie negatīvas lietderības -1. Viņš Ostravas komandai pievienojies uz pārbaudes laiku.

Citā spēlē ar rezultatīvu piespēli izcēlās uzbrucējs Māris Bičevskis, kura pārstāvētā "Mlada Boleslav" mājās ar 4:3 (2:1, 1:2, 0:0, 1:0) uzveica Plzeņas "Škoda", tāpat rezultatīvi asistēja aizsargs Ralfs Freibergs, kura pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani" ar 3:4 (1:2, 1:2, 1:0) piekāpās Liberecas "Bīlī Tigrši".

Vēl svētdien laukumā tikās divi latvieši, Guntim Galviņam un Tršinecas "Ocerlārži" komandai viesos ar 4:1 (2:0, 1:1, 1:0) pārspējot Oskaru Cibuļski un Hradeckrālovas "Mountfield".

No latviešu pārstāvētajām komandām kopvērtējumā visaugstāk ir "Ocelāržis", kas ar 37 punktiem 20 dueļos ieņem otro vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu